Avcilar Belediyesi'ne Çocuk Dostu Sehirler Ödülü

Avcilar Belediyesi'ne Çocuk Dostu Sehirler Ödülü

Avcilar Belediyesi’nin "Avcilar’da Çocuklarin Yerel Yönetime Katiliminin Arttirilmasi ve Kapasite Gelistirilmesi" projesi Türkiye Belediyeler Birligi’nden ’’Çocuk Dostu Sehirler’’ ödülü aldi.



Çocuklara, gençlere ve dezavantajli gruplara dönük yürüttügü çalismalarla bir simge haline gelen Avcilar Belediyesi’ne bir ödül de Türkiye Belediyeler Birligi’nden geldi. Avcilar Belediyesi Strateji Gelistirme Müdürlügü tarafindan hazirlanan; "Avcilar’da Çocuklarin Yerel Yönetime Katiliminin Arttirilmasi ve Kapasite Gelistirilmesi" projesi, Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan düzenlenen Çocuk Dostu Sehirler Fikir ve Proje Yarismasini kazanarak ’Çocuk Dostu Sehirler’’ ödülünü kazandi. Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli, Türkiye Belediyeler Birligi Meclis toplantisinin ardindan gerçeklestirilen törende ödülünü Adalet Bakani Bekir Bozdag ve TBB Baskani Fatma Sahin’den aldi.

“Avcilar’in Turan Abisi”

Törenin ardindan projenin detaylarini paylasan Avcilarli çocuklarin ‘Turan Abisi’; “Projemizin hedefi ilçemizdeki 3-18 yas arasi çocuklarin kentimizin yönetimine katilimini arttirmak. Özellikle dezavantajli çocuklarimizi da dahil etmeyi hedefliyoruz. Proje çerçevesinde çocuklarimizla atik yönetimi ve çevre bilinci kazandirmaya yönelik faaliyetler yürütecegiz. Böylece yarinimizi emanet edecegimiz çocuklarimiza hem çevre bilinci asilayacagiz hem de sehrin yönetiminde söz sahibi olma sansi verecegiz. Projede emegi geçen çalisma arkadaslarima çok tesekkür ederim. Her alanda öncü bir belediye olma yolunda emin adimla hedeflerimize ilerliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile