Avcilar'da Bariyerlere Çarpan Araç Takla Atti Açiklamasi 1 Yarali

Avcilar'da Bariyerlere Çarpan Araç Takla Atti Açiklamasi 1 Yarali

Avcilar E-5 karayolunda serit degistirmek isterken kontrolünü kaybeden bir araç sürücüsü bariyerlere çarpti. Kazada yaralan bir kisi ambulans la hastane kaldirildi.

Kaza Avcilar E-5 karayolu Beylikdüzü istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Selami Kayaduman yönetimindeki 34 ZT 6290 plakali otomobil serit degistirmek istegi sirada kontrolden çikarak bariyerleri çarpti. Takla atan araç yaklasik 50 metre sürüklendi. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yardimi ile sürücü Kayaduman ters dönen araçtan çikarildi. Saglik ekipleri tarafindan olay yerinde ilk müdahalesi yapilan sürücü ambulans ile hastaneye kaldirildi. Kaza nedeniyle çevrede güvenlik önlemleri alindi. Trafik ise bir süre ekipler tarafindan kontrollü olarak tek seritten saglandi. Aracin çekici yardimiyla yoldan kaldirilmasiyla trafik normale döndü.

Kazayi gören Nail Yilmaz “Ben camdan bakarken aracin sol seritten gelip takla attigini gördüm. Biraz hizliydi. Ekiplerle birlikte arkadasi çikardik. Durumu iyi. Hastaneye kaldirildi” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile