Dün saat 15.30 siralarinda Avcilar Firuzköy Bulvari’nda yasanan olayda 34 FP 8661 plakali araç trafik nedeniyle yolda durdugu sirada arkada duran 34 JD 6317 plakali araçtan inen 3 kisiden silahli olan Dogus ve Arda D., yolcu koltugunda oturan 46 yasindaki Oguz Bora Tunç’a ates açmisti. 100 lira karsiliginda korsan taksiye binen ve saldiri sonucu yaralanan Oguz Bora Tunç olayin yasandigi yerde bulunan özel hastaneye kaldirilmis, Tunç kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetmisti. 46 yasindaki adami hastaneye getiren ve korsan taksi sürücüsü oldugunu söyleyen Yusuf E. ise ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürülmüstü.
Saldirganlari yakalamak için çalisma baslatildi
Polis ekipleri, saldiriyi gerçeklestirdikten sonra geldikleri araçla kaçan 14 suç kaydi olan Dogus D., 6 suç kaydi olan Arda D., Özkan K. ve F.M.’yi yakalamak için çalisma baslatti.
Cinayet aninin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti
Cinayet anina iliskin güvenlik kamerasi görüntüleri de ortaya çikti. Görüntülerde bir araçtan inerek hedef aldiklari beyaz otomobile dogru kosan 3 kisiden 2’sinin ates açtiklari görülüyor. Ardindan saldirganlarin geldikleri araca binerek kaçtiklari da görüntülerde yer aliyor.
Olayin detaylari da ortaya çikti
100 lira karsiliginda korsan taksiye bindigi ögrenilen Tunç, saldirinin ardindan hastaneye sürücü Yusuf E. tarafindan götürüldü. Sürücü Yusuf E. gözaltina alinarak polis merkezine götürülürken, saldirganlardan Arda D.’nin hastane çevresinde tur attigi ve Tunç’un ölüp ölmedigini ögrenmeye çalistigi iddia edildi. Öte yandan saldirida kullanilan araç ise, Mustafa Kemalpasa Mahallesi Mahir Sokak üzerinde terk edilmis halde bulundu.
Olayla ilgili konusan esnaf Izzet Saygin, " Olay sirasinda ben camiye namaz kilmaya gitmistim. Geldigimde polis ve olay yeri inceleme ekipleri vardi. Etrafa sordugumda arkadaslarim ’Burada bir silahli olmus.’ dedi.
Etrafta kimse yoktu. Sadece polisler olay yeri inceleme çalismasini yaptilar ve gittiler. Sahislar kaçmislar, o arada polis onlari yakalamamis. Sonradan bir kisinin öldügünü internetten duyduk" dedi.
Avcilar'da Cinayet Ani Kamerada
Istanbul Avcilar’da kirmizi isikta duran korsan taksideki sahsin ölümüyle sonuçlanan cinayet anina iliskin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde araçtan inen 3 kisiden 2’sinin trafikteki baska bir otomobile dogru ates açtiklari görülüyor. Korsan taksici gözaltina alinirken, polis ekipleri kaçan 4 kisiyi yakalamak için çalisma baslatti.



















