Avda Kazayla Arkadaşını Vurdu

Sakarya'nın Geyve ilçesinde bir kişi arkadaşları ile gittiği domuz avında domuz zannederek arkadaşını vurdu. Vurulan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre olay, Geyve ilçesi Doğançay köyünde meydana geldi. Doğançay, Fındıksuyu ve Adliye köyünde oturan vatandaşlar domuz avı için kırsal alana çıktı. Kozkütük kırsalında H.K.(28), bir ağacın arkasından gelen hışırtıya domuz zannederek silahını ateşledi. Silahtan çıkan saçmalar ağacın arkasında bulunan Muhammet Kılıç'a(58) isabet etti. Olayda ağır yaralanan Kılıç'a ilk müdahale arkadaşları tarafından yapıldı. Jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Bölge kırsal olduğu için ambulans
yaralının bulunduğu alana çıkamayanca sağlık ekipleri jandarmaya ait arazi aracıyla yaralının bulunduğu bölgeye ulaştı. Ekipler tarafından müdahale edilen yaralı arazi aracıyla ambulansın bulunduğu köye kadar indirildi. Ambulansa alınan yaralı şahıs kaldırıldığı Adapazarı Toyotasa Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası H.K., jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayın kaza sonucu meydana geldiği ifade edilirken, olayla ilgili araştırma başlatıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile