Avrupa Şampiyonlar Ligi

-AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ -LYON, BAYERN MÜNİH MAÇINI DÜŞÜNEREK MONACO  İLE YAPACAĞI LİG MÜSABAKASINI ERTELETTİ -BAYERN MÜNİH TEKNİK DİREKTÖRÜ VAN GAAL

 

-AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ

-LYON , BAYERN MÜNİH MAÇINI DÜŞÜNEREK MONACO

İLE YAPACAĞI LİG MÜSABAKASINI ERTELETTİ

-BAYERN MÜNİH TEKNİK DİREKTÖRÜ VAN GAAL ,

UEFA ' DAN DEVREYE GİRMESİNİ İSTEDİ

ANKARA ( A . A ) - 16 . 04 . 2010 - Fransa Futbol Federasyonu , Lyon ' un , Bayern Münih ile yapacağı Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçını düşünerek , Monaco ile yapacağı lig maçını erteledi .

Federasyon , Fransız ekibi Lyon ' a , Bayern Münih karşılaşması için yeterli sürenin tanınabilmesini gerekçe göstererek , 24 Nisan ' da yapılması planlanan Monaco maçını Mayıs ayına erteledi .

Bayern Münih teknik direktörü Louis Van Gaal , federasyonun erteleme kararına büyük bir tepki gösterdi ve UEFA ' dan , devreye girerek kararın değiştirilmesi yönünde baskı yapılmasını talep etti .

Kendilerinin , Lyon maçından önce , fikstür gereği Borussia Monchengladbach ile önemli bir maç yapacaklarını hatırlatan Van Gaal , Tz gazetesine yaptığı açıklamada , UEFA ' dan , Fransa Futbol Federasyonu ' nun bu kararını engellemelerini talep ettiklerini söyledi .

' Fransa Futbol Federasyonu , bu jestle Lyon ' un finale çıkmasını kolaylaştırmak istiyor . UEFA , devreye girip bu durumu düzeltmeli . Bu hiç adil değil ' diyen Van Gaal , bu tip durumlara izin verilmemesi gerektiğini savundu .

( İNT-ÇAĞ-KAN )

16 . 04 . 2010 12 : 56 : 28
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile