Avustralya Büyükelçisi Biggs’den Belediye Başkanı Selmanoğlu’na Ziyaret

Avustralya Büyükelçisi Biggs’den Belediye Başkanı Selmanoğlu’na Ziyaret

Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Ian Biggs, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, konuğunu belediye binası girişinde karşıladı. Bir süre sohbet eden Başkan Selmanoğlu ve Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Ian Biggs yapmış oldukları çalışmalar hakkında bir birbirlerine karşılıklı olarak bilgiler verdi. Merkez nüfusu 418 bin olan Elazığ’da, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun da yoğun bir çalışma temposu olduğuna dikkat çeken Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Ian Biggs, buna rağmen kendilerine vakit ayırdığı için çok mutlu olduğunu belirtti.

Türkiye’ye gelen turistlerin çoğunluğunun Antalya, Bodrum ve İstanbul’a geldiğini belirten Büyükelçi Ian Biggs, “Ancak ben vatandaşlarımın Türkiye içerisinde Anadolu’ya da ziyaretler yapmalarını ve buraları gezmelerini istiyorum” dedi.

Elazığ hakkında konuğuna genel bilgiler veren Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da bu ziyaretten dolayı Son derece mutlu olduğunu belirtti.

Konuğuna Elazığ’ın meşhur yöresel yiyeceklerinden orcik, pestil ve dut ikramında bulunan Başkan Selmanoğlu, daha Sonra Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Ian Biggs’e Elazığ’ın meşhur 8 köşe şapkasından armağan ederek, her köşenin anlamı hakkında kendisine bilgiler verdi. Başkan Selmanoğlu, büyükelçinin eşine iletmesi üzerine beyaz yazma da hediye etti

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile