Avusturya Büyükelçisi Wimmer'den Kastamonu Övgüsü

Avusturya Büyükelçisi Wimmer'den Kastamonu Övgüsü

Avusturya Büyükelçisi Johannes Wimmer, Kastamonu’nun dogasiyla ön plana çikan bir sehir oldugunu ve gördügü manzara karsisinda hayran kaldigini kaydetti.

Avusturya Büyükelçisi Johannes Wimmer, Ticaret Atesesi Christian Maier ve Avusturya kökenli Kronospan Orman Ürünleri Sirketi yetkilisi David Brenner ile birlikte Kastamonu’ya geldi. Heyet, Kastamonu programi çerçevesinde ilk olarak Kronospan Orman Ürünleri Sirketi Kastamonu tesislerini ziyaret etti. Burada CEO Akgün Okay, Genel Müdür Yardimcisi Ömer Gülamoglu, Genel Müdür Yardimcisi ve Fabrika Müdürü Bilal Karakaya, Insan Kaynaklari Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Umut Yilmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri tarafindan karsilanan heyet, daha sonra toplanti odasinda CEO Akgün Okay tarafindan gerçeklesen sunumu yerinde takip etti.

Büyükelçi ve beraberindeki heyete sunum sirasinda firma hakkinda bilgiler aktarildi. Kastamonu’nun yöresel ürünlerden olusan hediye sepetini konuklara takdim eden CEO Okay, heyeti fabrikada agirlamaktan duyduklari memnuniyeti dile getirdi. Fabrika ziyareti, tesisin gezilmesiyle son buldu.

Büyükelçi Wimmer, Kronospan’in Kastamonu tesisleri ile ilgili memnuniyetini dile getirerek, Kastamonu kentinin dogasiyla öne çikan bir sehir oldugunu ve gördügü manzara karsisinda hayran kaldigini söyledi.

Büyükelçi Johannes Wimmer ve beraberinde heyet, daha sonra Vali Avni Çakir ile Belediye Baskani Galip Vidinlioglu’nu makamlarinda ziyaret etti. Ziyaretlerin hemen ardindan Inci Tepesi’nden Kastamonu’yu izleyen heyet, daha sonra Kastamonu’dan ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile