Avusturyalı Sanatçı Wıllı Resetarıst Van'da

Avusturyalı Sanatçı Wıllı Resetarıst Van'da

Şivan Perver ile düet yapan Avusturyalı ünlü sanatçı Willi Resetarist, AK Parti Van milletvekili Gülşen Orhan'ın davetlisi olarak konser vermek üzere Van'a geldi.

  Yarın başlayacak Van Denizi Su Sporları Şenlikleri ' ne katılmak üzere Van ' a gelen Avusturyalı sanatçı Willi Resetarist , ilk olarak Van Belediye Başkan Vekili Nihat Gezici ' yi ziyaret etti . Belediye Başkan Yardımcısı İdris Canbey ' in de hazır bulunduğu ziyarette , misafirlere 5 dilden yayınlanan tanıtım kitapçıkları hediye edildi . Şivan Perver ile ' Oy Naze ' şarkısına düet yapan sanatçı Willi Resetarist , Kürtçe ' Cane cane ' şarkısından da bir kıta seslendirdi . Şivan Perver ile yaptığı düetlerin CD ' lerini de
Belediye Başkan Vekili Nihat Gezici ' ye hediye eden Willi Resetarist , daha sonra Vali Münir Karaloğlu ' nu ziyaret etmek üzere belediyeden ayrıldı .
AK Parti Van milletvekili Gülşen Orhan ' ın davetlisi olarak kente gelen Avusturyalı sanatçının Van merkezde ve Bahçesaray ilçesinde birer konser vereceği öğrenildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile