Ayakkabı Boyacısından Müşterilerine İnternet Hizmeti

Ayakkabı Boyacısından Müşterilerine İnternet Hizmeti

Kars'ın Selim ilçesinde müşterilerine cep telefonu ile internete bağlanma ve günlük gazete okuma imkanı sağlayan ayakkabı boyacısı Günay Tanyeli, hayalinin pos makinesi ile hizmet vermek olduğunu söyledi.

İlçede 'Güno' lakabıyla tanınan 44 yaşındaki Günay Tanyeli, ayakkabı boyacılığına 30 yıl önce bir boya sandığı yaptırarak başladığını söyledi.

Gün boyu hizmet verdiği otobüs durağının önünde ayakkabıları 1, botları ise 2 liraya boyayan Tanyel, "Yaklaşık 30 yıldır ayakkabı boyuyorum. Müşterilerime canları sıkılmaması için cep telefonuyla internet hizmeti sağlıyorum. Benim burada tek hayalim, pos makinemin olması. Eğer pos makinem olsa ayakkabılarını boyadığım müşterilerimin bazen bozuk paraları olmayıncasonra veririz diyorlar. Böylece benim zararım oluyor. Ama pos makinem olsa kredi kartıyla çekerdim, böylece zararım olmazdı" dedi.

Ayakkabılarını boyatırken bir yandan da internetten facebook'a girerek zaman geçiren Sunay Yalçınkaya ise, "Bizler bu arkadaşı seviyoruz. Buraya geldiğimizde telefonunu bizlere veriyor. Bizler de buradan fecebook sayfasına giriyoruz, canımız sıkılmaması için uğraşıyoruz. Bizler de internet hizmeti verdiği için bu arkadaşa ayakkabılarımızı boyatıyoruz. Gerçekten de çok sevdim bu işi, en azından buradan internete giriyoruz canımız sıkılmıyor" diye konuştu

Müşteriler, bazen yoğunluktan dolayı oturarak sıranın kendilerine gelmesini bekliyorlar .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile