Ayakkabi Dükkaninda Ilaç Satisina Polis Engeli

Ayakkabi Dükkaninda Ilaç Satisina Polis Engeli

Adana’da polis ekiplerinin bir ayakkabi dükkanina gerçeklestirdigi baskinda ayakkabi kutularina gizlenmis ve raflara dizilmis 2 bin 894 adet ilaç ve tibbi sarf malzemesi ele geçirildi. Isletme sahibi gözaltina alindi.

Seyhan Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, bayramda da kontrol ve denetimlerini sürdürdü. Merkez Seyhan ilçesine bagli Kocavezir Mahallesi’nde Seyhan Belediyesi Zabita Müdürlügü ile Adana Il Tarim ve Orman Müdürlügü ekipleriyle ortak bir çalisma gerçeklestiren polis, ayakkabi satisi gerçeklestiren bir isyerine sok baskin gerçeklestirdi.

Ayakkabi kutusundan ilaç çikti

Isyerinin arka kisminda görünür vaziyette teshir edilen küçük bir odadaki raflara dizildigi gibi karton kutulara saklanan toplam 2 bin 894 adet ilaç ve tibbi sarf malzemesi bulundu. Bunun üzerine olay yerine Adana Il Saglik Müdürlügü ekipleri çagrildi. Söz konusu ilaçlar muhafaza altina alinirken, zabita da usulsüz ilaç satimi nedeniyle isletme sahibi yabanci uyruklu Muhammed Siruci hakkinda cezai islem uygulandi.

Öte yandan, polisin, daha önce de Muhammed Siruci’nin isyerine operasyon düzenledigi ve gerçeklestirilen baskinda da yine ilaç ve tibbi sarf malzemelerinin ele geçirildigi ögrenildi. Siruci hakkinda da basta ‘parada sahtecilik’ olmak üzere 3 ayri suçtan islem yapildigi da ögrenildi. Gözaltina alinan Siruci, hakkinda islem yapilmak üzere 5 Ocak Polis Merkezi Amirligi’ne götürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile