Ayakkabıda Kış Esintileri

Ayakkabıda Kış Esintileri

İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A

  İZFAŞ ( İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A . Ş ) tarafından düzenlenen Ayakkabı/Kış 2010 -28 . İzmir Ayakkabı , Çanta ve Aksesuarları Fuarı , Uluslararası Fuar Alanın ' nda düzenlenen tören ile açıldı . 1-4 Temmuz 2010 tarihleri arasında açık kalacak olan fuarın açılış törenine İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Aydın , İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr . Sırrı Aydoğan , İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş , Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar , Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu Başkanı Hasan Özcan , İzmir Ayakkabıcılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Güzel , İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı .
Bir fuar etkinliğinin 28 defa aralıksız olarak sürdürülmesinin bir başarı olduğunu söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr . Sırrı Aydoğan , İzmir Büyükşehir Belediyesi- İZFAŞ olarak ayakkabı fuarı ve kentte düzenlenen fuarlara ilişkin 41 ülkede tanıtım çalışması yapıldığının altını çizdi . Kentte düzenlenen fuarlara katkı sağlanması için İZFAŞ olarak bir çok ülkeden heyetlerin kente getirilip ağırlandığını da anlatan Başkan Vekili Aydoğan , dünyanın bir çok ülkesinden insanları kente çekebildiklerini anlatarak ekonomileri derinden etkileyen krizin her sektörde olduğu gibi ayakkabı sektörünü de etkilediğine vurgu yaptı . Dr . Aydoğan , bu konuda markalaşmanın önemine değinerek , " Markalaşma için ısrarla takip etmeliyiz , ısrarla üretim yapmalıyız , ısrarla kaliteli üretim yapmalıyız . İstedikleri kadar dışarıdan mal göndersinler . Bizim kendimizi yenilememiz , teknolojimizi yenilememiz ve markalaşmamız lazım " dedi .
41 ÜLKEDE TANITIM ÇALIŞMASI YAPILDI
1-4 Temmuz tarihlerinde açık kalacak ve profesyonel ziyaretçiye açık olan fuara bu yıl 111 firma katılıyor . Türkiye ' nin en büyük ikinci ayakkabı üretim merkezi olan İzmir ' de düzenlenen fuarın hazırlık çalışmaları için İZFAŞ tarafından 41 ülkede alıcı çalışması yapıldı . Irak , Azerbeycan , İran , KKTC , Kıbrıs Rum Kesimi , Ürdün , Kuveyt , Lübnan , Birleşik Arap Emirlikleri , Suudi Arabistan , Bahreyn , Filistin , Yunanistan ' dan gelen heyetlerin ulaşım ve konaklama giderleri İZFAŞ tarafından karşılanıyor .
Ayakkabı kış fuarında İzmir , Konya , Sakarya , Adana , Manisa , Bursa , Antalya , İstanbul , Ankara ve Trabzon ' un yanı sıra İtalya , İran , Brezilya , Bangladeş ve İngiltere ' den de katılımcı bulunuyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile