Ayancik'tan Samsun'a Tesekkür

Ayancik'tan Samsun'a Tesekkür

Sinop’un Ayancik ilçesinde yasanan sel felaketi sonrasi afetzedelerin yardimina kosan Samsun Büyüksehir Belediyesi ekipleri, görevlerini basariyla tamamladi. Hayatin normale dönmesi için yogun mücadele veren ekipler, ilçe halki tarafindan tesekkür pankartiyla ugurlandi.

Sel afetinin büyük tahribata neden oldugu Ayancik ilçesinde yaralar sariliyor. Afetin ardindan bölgeye ekiplerini sevk eden Samsun Büyüksehir Belediyesi, arama kurtarma, su temini ve temizlik çalismalari baslatti. 12 gündür ilçede yogun gayret sarf eden SASKI, Fen Isleri Daire Baskanligi, Itfaiye Daire Baskanligi ile Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ekipleri, çalismalariyla halkin gönlünde taht kurdu.

Ilçedeki çalismalarini tamamlayan Samsun Büyüksehir Belediyesi ekipleri, vatandaslarla vedalasti. Ekipler, sel felaketinin bir daha yasanmamasi için dua etti. Vatandaslar, “Ayancik Halki Olarak Yardimlarindan Dolayi Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir’e Tesekkür Ederiz” yazili pankart açarak ugurladi.

“Tüm gücümüzle Ayancik için seferber olduk”

Ayancik halkinin her zaman yaninda olacaklarini ifade eden Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Tekrar geçmis olsun. Selde vefat eden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yakinlarina da bas sagligi ve sabirlar diliyorum. Yaralilarimiza da Rabb’imiz acil sifalar ihsan eylesin. Sel sonrasinda tüm gücümüzle Ayancik için seferber olduk. Is makinelerimizi ve ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Özverili çalismalariyla ekiplerimiz, yaralarin sarilmasinda en büyük pay sahibi oldu. Bütün ekiplerimize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile