Aydemir Açiklamasi 'Dadas Gönüller Cumhurbaskanimizla Müftehir'

Aydemir Açiklamasi 'Dadas Gönüller Cumhurbaskanimizla Müftehir'

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, ‘Anadolu cografyasini ask ve iman ile uyandiran Türkiye Yüzyilinin Mimari Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ile Dadas Gönüller dünya durdukça müftehir olacaklardir. ‘ dedi.

Aydemir Saha Çalismalarini Sürdürüyor

Milletvekili Aydemir saha çalismalari kapsaminda Memur Sen’i ziyaret etti, Çaykara, Ayazpasa ve Cumhuriyet Caddelerinde esnafla bulustu, vatandaslarla 14 Mayis’a iliskin degerlendirmeleri paylasti. Milletvekili Aydemir, dadaslarin 5 Mayis AK Parti Erzurum mitinginde siyasi tarihin en özel sayfalarinda yer alacak bir AK bir durus sergilediklerini belirtti.

Milletvekili Aydemir, ‘Erzurumluluk ruhunu vurgulayarak, Vatanin birligi, milletin bütünlük ve beraberligi, devletin dirligi kaydinda tarih yazan Abide liderimiz Sayin Cumhurbaskanimiza teveccüh ve desteklerini ortaya koyan kardeslerimize mütesekkiriz. ‘ dedi.

Aydemir ve Ilicali’dan Memur-Sen Istisaresi

22 ve 26’inci dönem Milletvekili Mustafa Ilicali ile birlikte Memur-Sen’i ziyaret eden Milletvekili Aydemir güncel siyasi ve sosyal gelismeleri istisare etti. Memur-Sen’in Mehmet Akif Inan’in vediasi, mirasi ve ifadesi oldugunu kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Ufuk sahsiyet merhum Inan’in eser ve hatiralarini diri tutmak hepimizin borcudur. ‘ degerlendirmesini yapti.

Aydemir’den Esnaf, Esraf ve Vatandaslarla Bulusma

Saha çalismalarinda esnaf, esraf ve vatandaslarla bulusmayi sürdüren Milletvekili Aydemir Çaykara, Ayazpasa ve Cumhuriyet Caddelerinde dadaslarla bulustu ve hayati önemdeki 14 Mayis seçimlerine dönük öngörü ve tespitleri aldi, Cumhurbaskani Erdogan’a yönelik dadas vefasinin emsalsiz ve tarifsiz bir saygi ve sevginin ifadesi oldugunu aktardi.

Türk Dünyasindan Cumhurbaskani Erdogan’a Destek

Ziyaretlerinde, katildigi KEIPA Genel Kurulu ve Özbekistan referandumu gözlemciligi odaginda Türk Dünyasi’nin verdigi ilhama deginen Milletvekili Aydemir, ‘Türk Dünyasi tarihte hiç olmadigi kadar birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor. Türk devletleri arasinda onlarca teskilat olusumu gerçeklesiyor; ülkelerin kalkinmasi gelismesi için ortak projeler yapiliyor. Bütün bunlarin mimari Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’dir. Milliyetçi bakis, 14 Mayista Cumhurbaskanimiz etrafinda firesiz kenetlenecektir insaallah.’ Ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile