Aydemir Açiklamasi 'Dadaslar Cumhurbaskanimizin Safinda'

Aydemir Açiklamasi 'Dadaslar Cumhurbaskanimizin Safinda'

27. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, ‘Askale’den Horasan’a, Pasinler’den Oltu’ya, Hinis’tan Çat’a, tüm dadaslar, “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” ilkesiyle yürüyen medar-i iftiharimiz Sayin Cumhurbaskanimiz Erdogan’in yaninda saf tutuyorlar.’ dedi.

Aydemir’den Pasinler Bulusmasi

Erzurum’da saha çalismalarina devam eden 25,26 ve 27’inci dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, Yakutiye, Palandöken ve kamu ziyaret ve istisareleri sonrasinda çalismalarini Pasinler ilçesinde sürdürdü. Ilçede kanaat önderleri, esraf ve esnaf da bir araya gelen Aydemir, Belediyeyi ziyaret etti, AK Parti Teskilatiyla istisarede bulundu.

Aydemir’in Çagrisi

28 Mayis odaginda, Seçmenlere seslenen Aydemir, ‘28 Mayis için olmazsa olmazimiz rehavetten uzak durmak, sonuç alinincaya kadar oy verdigimiz sandigin birince derecede sorumlusu gibi davranmaktir. Milletimiz asaletinin geregini bu ulvi vazife esnasinda da yerine getirecektir Insaallah. ‘ vurgusunu paylasti.

Pasinlerli Dadaslarin 28 Mayis Kararliligi

Aydemir, ‘Pasinlerli hemsehrilerimiz ikinci turda yüzde 90’i asan bir destekle liderimiz, Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in arkasinda durma kararliligindalar. Ziyaret edip kavilestik; mütesekkiriz. Pasinler 28 Mayis’ta dadas kararliligini gösterecektir. ‘ dedi.

Dadaslarin Karari Kesin

Dadaslarin safinin belli, kararlarinin kesin, duruslarinin açik; tüm hassasiyet ve dikkatlerinin belli, kirmiziçizgilerinin net oldugunu belirten Aydemir, ‘Devletin dirligi, vatanin birligi, milletin bölünmez bütünlügü kaydinda tarihsel bir titizlik ve kararlilik sergileyen Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan dadaslarin yüreginde özel ve güzide bir yere sahip. Erzurum Liderimiz Erdogan’in ufkunda yürümeyi sürdürecektir. ‘ dedi.

Erdogan Yüce Milletimizin Önderidir

Aydemir, ‘Bizi tarif ve takdim eden degerlere sahip çikan, Ayasofya minarelerinin yeniden ezan ile bulusmasini saglayan, Insanin yaratilmis en serefli varlik oldugunu bildiren Ilahi emir babinda ‘Önce insan’ diyerek toplumun her kesimini kucaklayan reformlarin müellifi olan Cumhurbaskanimiz, kardeslik imaninda yüreklerini bulusturan Yüce Türk Milletinin önderidir. Dadaslar Dünya lideri Cumhurbaskanimizin safinda ve ufkundadir. ‘ aktariminda bulundu.

Baska Türkiye Yok

‘Baska bir Türkiye yok, ülkenin de kaybedecek zamani yok’ diyen Aydemir, Ülkenin önünde ‘Türkiye Yüzyili’ gibi müstesna ve tarihi bir firsat oldugu, bu vizyonu çizen Cumhurbaskani Erdogan’in asirlara yürüyüs kararliligi ve azmini küresel boyutta da vurguladigini belirterek, ‘Haydi Türkiye, Haydi Erzurum, el ele, gönül gönüle Türkiye asirlarina’ çagrisinda bulundu.

Aydemir’den Ak Istisare

Pasinler Çalismasi kaydinda ilçedeki istisarelerine AK Parti Teskilati ile baslayan Aydemir, ‘Pasinler ilçe baskanligimizi ziyaret edip 28 Mayista yapilacak ikinci tur Cumhurbaskanligi seçimine dönük istisarelerde bulunduk. AK Parti’mizin çaliskan, cevval ilçe baskani Gökhan Kanal sahsinda emegi geçen teskilat mensuplarimiza tesekkür ediyoruz.’ dedi.

Aydemir Dölekli’nin Konugu Oldu

Aydemir, AK Parti istisaresi sonrasinda AK Parti ilçe Baskani Gökhan Kanal ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Pasinler Belediye Baskani Ahmet Dölekli’nin konugu oldu. Aydemir ziyaret sonrasinda yaptigi açiklamada, Pasinler ilçe belediye baskanligimizi ziyarette hem yerel hizmetleri hem de 28 Mayis seçimini konustuk. Ilçemize çok degerli hizmetler yapan baskanimiz Sayin Ahmet Dölekli Bey sahsinda meclis üyelerimize ve belediyede çalisan kardeslerimize sükran duyuyoruz.‘ ifadesine yer verdi.

Pasinlerli Dadaslardan Aydemir’e Tesekkür

Pasinler Ziyaretinde dadaslar Türk Vakif Tarihinin yazildigi Pasinler’e Vakiflar anitinin kazandirilmasi, Ülke çapindaki Vakiflar haftasinin Pasinler odaginda idrak edilmesi, ilçenin Türk Vakif Tarihi baskenti vasfinin ortaya konulmasi noktasinda özel emegi olan, TBMM Genel Kurulu, Plan ve Bütçe Komisyonundaki konusmalari ve basin toplantilarinda ‘Pasinler ve Dadaslik‘ hassasiyetini dile getiren Aydemir’e büyük ilgi göstererek tesekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile