Aydemir'den 4'Üncü Yargi Paketi Degerlendirmesi

Aydemir'den 4'Üncü Yargi Paketi Degerlendirmesi

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, muhalefet partilerinin, TBMM’de yapilan her düzenlemeyi elestirdigini belirterek, "Muhalefet, her zamanki gibi, ne yaparsaniz yapin ’çarsi her seye karsi’ üslubunu devam ettiriyor." dedi.

4’üncü Yargi Paketi

AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Milletvekili Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’(TBMM)nde düzenledigi basin toplantisinda, AK Parti olarak halkin taleplerini karsilamak adina çalistiklarini, Genel Kurul’da görüsülen 4. Yargi Paketinin de bu kapsamda hazirlandigini söyledi.



Aydemir’den Çagri

4. Yargi Paketi içerisinde, herkesi muzdarip eden birtakim sikintilarin önüne geçme amacini tasiyan maddelerin yer aldigini aktaran Milletvekili Aydemir, "Yapilan düzenlemelerin hepsi, hepimizi ferahlatacak, rahatlatacak düzenlemelerdir. Biz bunlari yaparken huzurlu bir hayat yasansin amaci tasirken, muhalefet, her zamanki gibi, ne yaparsaniz yapin ’çarsi her seye karsi’ üslubunu devam ettiriyor. Hepimiz bu ülkenin insanlarina karsi mesuliyet duymaliyiz. Meclis kürsüsünde konusulanlari dinleyince ’pes’ diyorsunuz artik. Milletin lehine yapilan düzenlemelerin çikmamasi için özel ugrasi içerisindeler."

Aydemir’den Adalet Komisyonuna Tesekkür

Milletvekili Aydemir, muhalefetin karsi çikmasina ragmen millet yararina ne varsa Cumhur Ittifaki olarak hayata geçirmeye devam ettiklerini belirterek, 4’üncü Yargi paketinin hazirlanmasinda emegi geçenlere, Yilmaz Tunç’un sahsinda TBMM Adalet Komisyonu üyelerine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile