Aydemir'den 'Sahada Ilçe Bulusmalari'

Aydemir'den 'Sahada Ilçe Bulusmalari'

Malazgirt Zaferinin 951’inci yil gurur ve coskusunu Ahlat ve Malazgirt’te yasayan Milletvekili Aydemir, sahada ilçe bulusmalari programi çerçevesinde Hinis ve Karaçoban’da esnaf, esraf ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili Ibrahim Aydemir, ‘Malazgirt’te idrak ettigimiz birlik, dirlik ve kardeslik coskusunu, Hinis ve Karaçoban’da hemsehrilerimizle paylasmak gururunu yasadik. Mübarek Anadolu cografyasinin mümtaz adreslerinden, bir kardeslik kal’alari olan Hinis’ta, Karaçoban’da Malazgirt ruhunu kiyamda ve diri tutanlara minnettariz’ dedi.

Aydemir’den Hinis ve Karaçoban Istisaresi

Malazgirt Zaferinin 951’inci yil gurur ve coskusunu Ahlat ve Malazgirt’te yasayan Milletvekili Aydemir, sahada ilçe bulusmalari programi ile Hinis ve Karaçoban’da esnaf, esraf ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Ilçe sakinleri ve esnafla istisare eden Milletvekili Aydemir, güncele iliskin tespit ve görüsleri kaydetti.

‘Sonsuz sükran sunuyoruz’

AK Parti Hinis ilçe Teskilati yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf isyerlerine konuk olan Milletvekili Aydemir, ‘Hinis, her zamanki gibi konukseverligin en alasini gösterdi ve bizleri sarip sarmaladi. Sonsuz sükran sunuyoruz. ‘ dedi.

‘Hinisli kardeslerimizin vefasina minnettariz’

Kahvehane ve isyerlerinde Hinislilari dinleyen, ilçe sakinlerinin gündem mihverindeki yorum ve görüslerini alan Milletvekili Aydemir, ‘Bir edep, bir adap ve bir yüksek terbiyenin her sakininde neset ettigi, milli ve manevi dikkat ve hassasiyetin zirvelerinden Hinis’ta kardeslerimizin Sayin Cumhurbaskanimiza saygi ve itimatlari dorukta. Kadirsinas ve vefakar Hinisli kardeslerimize mütesekkiriz’ degerlendirmesinde bulundu.

Beraberindeki heyetle birlikte Hinis’ta Abis ailesinin evlat mürüvetine hayirli olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Genç Hamza Abis’in evliligi Baba Mahmut Abis sahsinda bütün aileye, gelinimiz ve ailesine de huzur, mutluluk getirsin insaallah.’ temennisini paylasti.

Aydemir Karaçobanlilarla istisare etti

Hinis ziyareti sonrasinda Karaçoban ilçesinde saha bulusmalarina devam eden Milletvekili Aydemir, ilçedeki isyerlerini ziyaret ederek, esnafla bulustu, ilçe cadde ve sokaklarinda Karaçobanlilarin nabzini tuttu. Karaçoban’in bir ecdat yadigari oldugu, ilçe halkinin mukaddesata baglilik ve sadakatte örnek bir durus sergiledigini ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Karaçobanli kardeslerimin ülke, bölge ve ilçe sosyoekonomik gündemine iliskin tespit ve aktarimlari, ilçenin yüksek irfanini da vurguluyor. Onlarin öngörüleri, birlik, dirlik ve kardeslik hassasiyetleri ufkumuzu aydinlatiyor. ‘ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile