Aydemir'den Tekin'e Destek

Aydemir'den Tekin'e Destek

Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birligi Baskani Ibrahim Aydemir’den Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin’e destek mesajlari geldi.

Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birligi Baskani Ibrahim Aydemir, Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin’e yönelik bazi çevrelerden gelen elestirileri sert bir dille elestirdi.

Aydemir, Tekin’in nitelikli ve vatansever bir isim oldugunu belirterek, onun Milli Egitim Bakanligi’ndaki görevini basariyla yürüttügünü vurguladi.

Tekin’in Egitim Alanindaki Tecrübeleri

Aydemir, Yusuf Tekin’in sadece bakan olarak degil, daha önce müstesar ve bakan yardimcisi olarak da Milli Egitim Bakanligi’na önemli katkilarda bulundugunu ifade etti.

Aydemir, "Yusuf Tekin, noksanlari yakindan bilen ve sorunlarinin çözümü için uzun yillardir gayret sarf eden bir isimdir," dedi.

Elestirilerin Altindaki Nedenler

Yusuf Tekin’e yönelik elestirilerin aslinda onun durusuna karsi yapildigini belirten Aydemir, "Yusuf Tekin’in durusu milli ve yerli bir durustur. Erzurum’un bagrindan çikmis esasli bir dadastir," seklinde konustu.

Aydemir, Tekin’in bu milli durusunun bazi çevreleri rahatsiz ettigini savundu.

Halkin Destegi

Ibrahim Aydemir, Yusuf Tekin’e sonuna kadar sahip çiktiklarini ve destek verdiklerini belirtti.

"Kendisine sonuna kadar sahip çikiyoruz ve destekliyoruz. Milletimizin de büyük çogunlugu Yusuf Tekin’in arkasindadir," ifadelerini kullanan Aydemir, halkin Tekin’e olan güveninin tam oldugunu söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile