Aydemir Erzurum'la Istanbul Belediyesinin Farkini Anlatti

Aydemir Erzurum'la Istanbul Belediyesinin Farkini Anlatti

AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Milletvekili Ibrahim Aydemir TBMM’de düzenledigi basin toplantisinda AK Parti ve Cumhur ittifakinin hizmet ve eser siyasetine dikkat çekerek, Erzurum’un Horsan ilçesindeki tarimsal yatirimlari, ilçeler bazindaki ekonomik gelisme ve büyümeyi gündeme tasidi.

Aydemir Azerbaycan’in Milli Coskusunu Paylasti

Basin toplantisinda Azerbaycan’in 18 Ekim Bagimsizlik Gününü tebrik eden Milletvekili Aydemir, 18 Ekim 2019’da hakka yürüyen ‘Edebiyat Dünyasi’nin Dervisi’ olarak anilan, mütefekkir, sair ve yazar Nuri Pakdil’i rahmet ve sükranla andi. 19 Ekim Muhtarlar günü dolayisiyla sivil ve yerel inisiyatife isaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Muhtarlarimiz yerel hizmetlerin mimari, yerel sinerjinin temsilcileridir. Muhtarlarimiza bu vesile ile sükranlarimizi sunuyoruz. ‘ dedi.

Aydemir’den ‘Azerbaycan Dünya Durdukça Dursun’ Niyazi

Milletvekili Aydemir, Azerbaycan’in Bagimsizlik Gününe iliskin olarak, ‘Tek Millet, iki devletiz. Azerbaycanimizin bagimsizlik gününü yürekten tebrik ediyor, coskularini paylasiyoruz. Sayin Cumhurbaskanimiz Ilham Aliyev olmak üzere bu bagimsizliga katkilari olanlari yüregimizden kopup gelen duygularla tebrik ediyoruz. Sehitleri rahmetle aniyoruz. ‘ dedi.

‘ Karabag Zaferini de bir kez daha kutlayan Milletvekili Aydemir, ‘Azerbaycanmiz dünya durdukça dursun, çok daha zirvelere ulassin. Bizim için Azerbaycan da vatan hükmündedir, bizim Devletimiz hükmündedir. Tebrik ediyorum. ‘ diye konustu.

Erzurum Büyüksehir Hizmette Tarih Yaziyor, CHP’li Baskanlar Ise Geziyor

Milletvekili Aydemir TBMM’deki basin toplantisinda, Horasan ilçesindeki Canli Hayvan Pazari açilisini gündeme tasidi, Erzurum odakli tarimsal yatirimlara isaret etti. Büyüksehir Belediyesinin ilçe ilçe yaptiklarina ve hususen Horasan’a 100 Milyonu asan hayvancilik yatirimlarina tesekkür eden Milletvekili Aydemir, Erzurum Büyüksehir Belediyesinin halka hizmette tarih yazdigini, CHP’li Istanbul Belediye Baskaninin ise halkin beklentilerini duymazdan gelerek Diyarbakir’da gezdigini hatirlatti.

Aydemir’den Horasan Tarifi

‘Erzurum’un en büyük ilçelerinden birisi Horasan’dir. Türk Dünyasi’nin iman abidelerinden Ahmet Yesevi Hazretlerinin talebesi Horasan Baba’nin temelini kurdugu bir ilçedir. Horasan erenlerinin mana verdigi, bir tefekkür adresidir.‘ tarifiyle Erzurum’un Horasan ilçesini gündeme tasiyan Milletvekili Aydemir, ‘Biz hep sunu söyledik; AK Parti olarak yaptigimiz is Millete hizmet, yaptigimiz is eser üretmek ,hizmet üretmek. Buna Erzurum özelinden, Horasan’dan bir not düsmek istiyoruz’ ‘ dedi

Aydemir Horasan’i Örnek Gösterdi

Erzurum Büyüksehir belediyesi ve Horasan Belediyesinin AK Belediyecilik kaydinda önemli eserler ortaya koydugunu belirten Milletvekili Aydemir, ilçede hizmete sunulan Canli Hayvan Pazari odaginda tarimsal yatirimlari kaydetti.

Erzurum ekonomisinin tarim öncelikli oldugu, AK Parti döneminde bu yatirimlarin alt ve üst yapi olarak sekillendigini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum Merkezde borsa kivaminda, Canli Hayvan Borsasi düzeyinde, Avrupa’da dahil esi menendi olmayan bir hayvan pazari yaptik. Iste onun bir parçasi da Horasan’a düstü. Horasan’da yapildi. Ben Büyüksehir Belediye baskanimizi tebrik ediyorum, o hizmetin altinda kimin imzasi varsa, oradaki bürokratlari, bütün kardeslerimi yürekten tebrik ediyorum, Allah razi olsun. ‘ dedi.

Aydemir’den Kirkgöze Köyü Vurgusu

Erzurum’da hizmet sektörleri yani sira tarim sektörü ölçeginde de önemli yatirimlarin hayata geçirildigini ifade eden Milletvekili Aydemir, Erzurum ilçelerinde yükselen tarimsal yatirimlari aktardi, tarim kesiminin talep ve beklentilerinin ilçe ilçe karsilandigini, Erzurum’un tarim alanindaki konum ve gücünü ifade eden tarzda bir yatirim sinerjisi olusturuldugunu belirtti.

Köylere varincaya kadar tarimsal yatirimlarin kaydedildigine dikkat çeken Milletvekili Aydemir, Horasan Kirkgöze köyündeki yatirimi dile getirdi.

Aydemir Erzurum Büyüksehir Belediyesi Hizmet Anlayisini Paylasti

AK Parti Belediyelerinin rutin yerel hizmet anlayisini kirarak, yatirimci belediyeciligi hayata geçirdigini belirten Milletvekili Aydemir, sosyal belediyecilik alaninda kaydedilen yaklasimlara isaret ederek Erzurum Büyüksehir Belediyesini örnek gösterdi.

Aydemir Erzurum’la Istanbul Belediyesinin Farkini Anlatti

Milletvekili Aydemir, ‘Bakin bir tarafta Erzurum Büyüksehir Belediyesi’nin yaptiklari var. Öbür tarafta Istanbul Belediyesinde yasananlar var. Hep söylüyoruz, üzülüyoruz o görüntüleri gördügümüzde. Hakikaten yüregimiz burkuluyor. Istanbul Avrupa’da birçok ülkeden daha fazla nüfus kesafetine, birçok ülkeden daha büyük cografi alana sahip bir sehrimiz. Ve oranin Büyüksehir Belediye Baskani Diyarbakir’da geziyor, Diyarbakir’da hdp’lilerle Mustafa Kemal’in askerlerine hakaret eden isimlerle kol kol kola yürüyor. Ne adina yapiyor bunu, cumhurbaskanligi seçimlerinde akli sira yol açabilmek, kendilerine yol alabilmek adina yapiyor. Ben sunu biliyorum, bu resimleri, bu fotograflari görüyor benim milletim. PKK’ya kucak açan isimlerle kolkola yürüyenlere bu millet asla firsat vermez. CHP’li Istanbul Belediye Baskani sehrinde yapmadigi yerel hizmetlerin asla derdinde degil. Istanbullar çile çekerken, O hdp’lilerle kol kola geziyor. Diyarbakir Analarini, evlat nöbetindeki aileleri es geçiyor. Iste Erzurum Büyüksehir belediyemiz en uzak noktaya hizmet götürürken, bunun gayretinde iken, bunlar da bu islerle ugrasiyorlar, aradaki farki görünüz diye not düsüyorum. ‘ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile