Aydin Büyüksehir Belediyesi'nden Gece Yarisi Tuzlama Çalismasi

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nden Gece Yarisi Tuzlama Çalismasi

Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri Bozdogan’in yüksek kesimlerinde yer alan Karabaglar Mahallesi’nde buzlanmaya karsi önlem amaçli tuzlama çalismasi gerçeklestirdi.



Aydin Büyüksehir Belediyesi yetkilileri gece yarisi hava sicakliginin 0’in altina düstügünü, ögrenci servis araçlarinin ve ulasimda sikinti yasanmamasi için gece yarisi tuzlama çalismalarini tamamladiklarini belirtti.



Karabaglar mahalle muhtari Muammer Menderes yaptigi açiklamada, "Mahallem Bozdogan‘in Madran Dagi eteginde olup özellikle gece hava sicakligi -4, -5 dereceye kadar düsmektedir. Bu yüzden yollarimizda buzlanma tehlikesi olusmakta. Mahallemden ilçe merkezine tasimali egitim yapiliyor. Özellikle okul servis araçlari ve vatandaslarimizin ilçeye daha güvenli yolculuk yapmalari için Aydin Büyüksehir belediyesinden tuzlama ekibi talep ettik, sag olsunlar saat mefhumu gözetmeden zamaninda müdahale ederek çocuklarimizin ve vatandaslarimizin yol güvenligini saglamis olduk. Karabaglar mahallem adina sahsim adina Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu basta olmak üzere 7/24 hizmete hazir olan Büyüksehir belediyesi ekiplerine çok tesekkür ederim" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile