Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Kent Genelindeki Asfalt Çalismalari Sürdürüyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Kent Genelindeki Asfalt Çalismalari Sürdürüyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi Yol Yapim ve Bakim Sube Müdürlügü ekipleri, il genelinde sürdürdükleri es zamanli yol yapim çalismalari kapsaminda Efeler ve Nazilli ilçesinde 2 caddeyi yeniledi.



Aydin Büyüksehir Belediyesi, kent genelinde trafigi hizlandiran ve sürüs konforunu artiran çalismalara imza atmaya hiz kesmeden devam ediyor. Hizmet odakli sosyal belediyecilik anlayisi ile birçok ilçede es zamanli olarak altyapi ve üstyapi çalismalarini süren Aydin Büyüksehir Belediyesi Nazilli 5 Eylül Caddesi ve Çestepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde çalisma gerçeklestirdi. Efeler Çestepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde de sicak asfalt kaplama ve kaldirim yenileme çalismalarinin ardindan yaya geçidi, logo ve yol çizgi çalismalari da tamamlanarak vatandaslarin hizmetine sunulacak. Nazilli 5 Eylül Caddesi’nde de altyapi çalismalarinin ardindan kazi islemleri ve temel malzeme serimi yapildi. Çalismalar sicak asfalt serimi ile devam etti. Tüm bu islemlerin ardindan serit çizgileri çekilen ve yol isaretlemeleri tamamlanan yol, sürücüler ve yayalar için daha konforlu ve modern hale getirilerek trafige açildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, ‘‘Kentimiz genelinde yol yapim, bakim ve onarim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz, vatandaslarimizin daha konforlu ve daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için çalismalarini son sürat sürdürüyor” dedi.

Baskan Çerçioglu’na hizmet tesekkürü

Yapilan hizmetlerden oldukça memnun olduklarini belirten vatandaslar; hizli, planli ve koordineli bir sekilde yürütülen çalismalar için Büyüksehir’e ve Çerçioglu’na tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile