Aydin'da 19 Mayis Kutlamalari Erken Basladi

Aydin'da 19 Mayis Kutlamalari Erken Basladi

Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalarina erken basladi. Atatürk Kent Meydani’nda düzenlenen organizasyonda ile baslayan etkinlikte 3 farkli grup sahne aldi.



ABB Konservatuari egitmenlerinden aldiklari dersler ile bir müzik grup olusturan otizmli çocuklar, Otizm Ritim Grubu ismiyle sahne almaya basladi.

Daha önce de Büyüksehir Belediyesi organizasyonlarinda sahne alan çocuklar, 19 Mayis etkinlikleri için de muhtesem bir performans sergiledi.

Etkinlikte sahne alan efeler ise yerel danslari ile sahne aldi. Çesitli yörelere ait halk oyunlarini büyük bir heyecan ile sahneye tasiyan genç dansçilar, solo ve grup performanslari ile izleyenleri kendilerine hayran birakti.

Etkinligin finalini ise Mustafa Kemal Atatürk tisörtleri ile uyumlu bir sekilde sahneyi dolduran Yenipazar Gençlik Ritim Grubu yapti. Ritim grubu 25 kisilik genis bir ekiple sahne alirken, farkli tarzlardaki sarkilari özgün bir sekilde yorumladi. Ritim grubunun, uyumlari ve enerjileri ise dinleyicilerin takdirini kazandi.

Tüm gençlerin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutlayan ve programda sahne alan ekipleri tebrik eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 19 Mayis kutlamalarini çesitli etkinlikler ile sürdüreceklerini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile