Aydin'da 'Huzurlu Sokaklar' Uygulamasi

Aydin'da 'Huzurlu Sokaklar' Uygulamasi

Aydin Il Jandarma Komutanligi tarafindan 68 unsur ve 278 personelin katilimiyla ’Huzurlu Sokaklar’ uygulamasi gerçeklestirildi.



Aydin Il Jandarma Komutanligi tarafindan genel asayis ve kamu düzeninin devaminin saglamasi, güvenlik güçlerinin her zaman her yerde varligini vatandasa hissettirerek görünür olmasi, basta asayis, terör ve narkotik olaylari olmak üzere suç isleme amacindakilerin caydirilmasi, aranan sahislarin yakalanmasi varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik Huzurlu Sokaklar Uygulamasi gerçeklestirildi.

Edinilen bilgiye göre, 68 unsur ve 278 personelin katilimi ile geçeklestirilen uygulamada; 334 isyeri kontrol edildi. 6 bin 768 sahis sorgulanirken, çesitli suçlardan aranan 38 sahis ve 1 yetiskin kayip sahis da yakalandi. Uygulamada, 2 bin 814 araç kontrol edildi. 58 araca toplam 28 bin 24 TL idari yaptirim uygulandi, 16 araç trafikten men edildi, hacizli yakalamali olarak aranan 1 araç yakalandi. 3 bin 98 aracin sorgulandigi uygulamada, 56 araç sürücüsüne 61 bin 189 TL trafik para cezasi uygulandi, 1 aranan araç yakalandi, 11 araç trafikten men edildi. Aydin Il Jandarma Komutanligi’ndan yapilan açiklamada, "Genel asayis ve kamu düzeninin devaminin saglamasi amaciyla denetim ve kontrollere araliksiz devam edilecektir" denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile