Aydın'da İşyeri Yangını

Aydın'da İşyeri Yangını

Aydın Merkez Doğu Gazi Bulvarı üzerinde bir yerinde meydana gelen yangın çevredeki vatandaşları korku dolu anlar yaşattı

Aydın Merkez Doğu Gazi Bulvarı üzerinde bir yerinde meydana gelen yangın çevredeki vatandaşları korku dolu anlar yaşattı. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangında iş yeri sahibin ninesi olduğu öğrenilen yaşlı bir bayan hafif yaralandı.
Yangın öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğu Gazi Bulvarı üzerinde bulunan 44 numaralı iş yerinde faaliyet gösteren bir pideciden dumanlar yükselmeye başladı. Cuma vakti olması nedeniyle işletmeci Kemal Özyurt'un iş yerinde olmadığı sırada çıkan yangını o sırada işyerini beklemekte olan 90 yaşlarındaki Feriştah Özyurt müdahale etmek istedi. Yaşlı kadın alevleri müdahale etmek isterken hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Aydın İtfaiyesi tarafından müdahale edilen yangın kısa sürede söndürülürken yangın nedeniyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Çıkış sebebi belirlenemeyen yangın ile ilgili soruşturma devam ederken, yangının iş yerinin arka kısmında bulunan bulaşık hane ve depo olarak kullanılan bölümde meydana geldiği tespit edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile