Aydın'da Kar Yağan Bölgelerde Tuzlama Çalışması Yapıldı

Aydın'ın Efeler, Çine, Köşk ve Kuyucak ilçelerinde kar yağışı dolayısıyla yollarda tuzlama çalışması yapıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Yağışla birlikte karla mücadele ekipleri, Efeler Paşa Yaylası, Karacasu Yeniköy Mahallesi, Çine Bahçearası Mahallesi, Köşk Akçaköy, Başçayır, Sarıçam mahalleleri ile Kuyucak ilçesinin yüksek kesimlerinde tuzlama çalışması yaptı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kar yağışı ile birlikte oluşabilecek olumsuz koşullara karşı özellikle yol güvenliğinin sağlanması için ekiplerin tedbirleri artırdığını kaydetti.

Sürücülerin dikkatli olması yönünde çağrıda bulunan Çerçioğlu, “Kar yağışı ve sıcaklığın düşmesiyle gizli buzlanma oluşabilecek noktalarda ekiplerimiz gerekli tüm önlemleri aldı. Kar küreme ve tuzlama araçlarımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herhangi bir kaza yaşanmaması için sürücülerin de azami dikkatle yolculuk yapmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çerçioğlu, vatandaşların her türlü ihtiyaç anında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin "Hızlı Çözüm Merkezi" olan "444 40 09" numaralı hattını arayabileceklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile