Aydin'da Ögrenciler Için Hafta Sonu Da Açik Olacak

Aydin'da Ögrenciler Için Hafta Sonu Da Açik Olacak

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Ögrenci Aday Belirleme Sinavi öncesinde ögrencilerin islemlerini tamamlayabilmesi için Efeler Ilçe Nüfus Müdürlügü hafta sonu da açik olacak.



Hafta sonu gerçeklestirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Ögrenci Aday Belirleme Sinavi’na girecek ögrencilerin kimlik islemlerini yapabilmeleri için yeni bir karar alindi. Alinan karar ile birlikte Efeler Ilçe Nüfus ve Vatandaslik Müdürlügü 3 Mart Pazar günü de hizmet verecek. Sinava girecek adaylardan istenen T.C. kimlik kartini kaybeden, kimlik kartinda fotografi bulunmayan, nüfus cüzdani olmayan veya nüfus cüzdaninda T.C. kimlik numarasi, fotograf, soguk damga bulunmadigindan sinava kabul edilmeyecek durumda olan gençler için sinav günü ilçe nüfus müdürlügü belirli saatlerde hizmet verecek.

Aydin Il Nüfus ve Vatandaslik Müdürlügünce konu ile ilgili sosyal medya üzerinden yapilan paylasimda “Milli Savunma Üniversitesi Askeri Ögrenci Aday Belirleme Sinavina katilacak adaylardan, T.C. Kimlik Kartini kaybeden ve yeniden çikarmak isteyenler için 3 Mart 2024 günü 07.00-10.00 saatleri arasinda Efeler Ilçe Nüfus Müdürlügü açik bulundurulacaktir” ifadeleri yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile