Aydin'da Tefeci Operasyonu Açiklamasi 4 Gözalti

Aydin'da Tefeci Operasyonu Açiklamasi 4 Gözalti

Aydin’in Efeler ilçesinde faizle para verdikleri ve ödeme yapmayan kisileri kaçirip zorla senet imzalatan tefeci sebekesi çökertildi. Gözaltina alinan 4 kisi islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilidi.



Aydin Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, il genelindeki organize suç örgütlerine yönelik yürüttügü çalismalarina araliksiz devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesinde E.G. isimli sahis, M.B. isimli sahistan faizle borç para aldi. Daha sonra E.G. faizlerle birlikte artan borcunu ödeyemedi. Daha sonra M.B. isimli sahis N.I., B.B. ve V.K. ile birlikte, E.G.’yi kaçirdi. Kaçirdiklari ve darp ettikleri sahsa, zorla senet imzalatti. Senetleri imzalayan E.G., serbest birakilmasinin ardindan emniyete giderek süpheliler hakkinda sikayetçi oldu. Ihbar üzerine harekete geçen KOM Sube Müdürlügü ekipleri, yapilan incelemelerin ardindan süpheli sahislarin isyeri ve ikametlerine baskin düzenledi.

Yapilan aramada, degisik miktarlarda farkli kisilere imzalatilmis 23 senet, yine farkli kisilere ait üzerinde miktar yazmayan imzalatilmis 22 senet olmak üzere toplam 45 senet ele geçirildi. Ayrica aramda 10 tabanca fisegi, 1 teleskopik cop ile farkli türlerde resmi evraklar ele geçirildi. Yakalanarak gözaltina alinan 4 süpheli, islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile