Aydin'daki Depremzede Aileler Taleplerini Anlatti

Aydin'daki Depremzede Aileler Taleplerini Anlatti

Aydin’in Efeler ve Nazilli ilçelerine yerlesen depremzede aileleri ziyaret ederek taleplerini dinleyen Aydin Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Ömer Turan; “El birligi ile saracagiz depremin acilarini” dedi.



Kahramanmaras Depremi’nin ardindan Aydin’a gelen depremzede aileler Gençlik Spor Bakanligi yurtlarina yerlestirilmeye devam ediyor. Yasadiklari aciyi unutmaya çalisan depremzedelere destek olmak için Aydin genelinde gönüllü vatandaslar ve kurumlar da harekete geçerken, Aydin Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Ömer Turan, depremzede aileleri ziyaret etti. Efeler ve Nazilli ilçelerindeki yurtlarda kalan aileler ile görüsen Turan ‘geçmis olsun’ dileklerini ileterek, vatandaslarin taleplerini dinledi.

Ziyaretin ardindan konu ile ilgili Aydin Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Il Müdürümüz Ömer Turan, deprem sebebi ile ilimize gelen Nazilli ve Efeler ilçelerimize yerlestirilen vatandaslarimizi ziyaret ederek, acilarina ortak oldugumuzu Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü olarak her zaman yanlarinda oldugumuzu her türlü sorun ve taleplerinde devletin tüm kademeleri ile yanlarinda oldugumuzu belirtti.

Rabbim bu tarifsiz aciyi tekrar yasatmasin bu aziz milletimize” ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile