Aydın Dünta Turizm Fuarında

Aydın Dünta Turizm Fuarında

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 'Dünya Turizm Fuarı'na katılan Aydın heyeti, ilin turizm potansiyelini anlatıyor.

Dünya Turizm Fuarı (World Travel Market), Londra'daki Excel fuar merkezinde başladı. 8-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuara 50 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.
Dünya Turizm Fuarında bin metrekarelik bir alana kurulan Türkiye bölümünde yaklaşık 60 katılımcı bulunuyor. Kuşadası, Antalya, İzmir, Muğla, Bodrum, Marmaris, Didim, Bursa, Aydın ve İstanbul gibi merkezler ile çeşitli oteller ve tur operatörlerinin katıldığı fuarda, standları ziyaret edenlere , tanıtım materyalinin bulunduğu broşür ve CD'lerin yanı sıra kestane şekeri, incir, leblebi ve lokum ikram ediliyor.
Aydın Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığının standında yer aldı. Fuar açılışında Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özgür Özarslan ve Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı Aydın Valiliği standını ziyaret etti.
Aydın standında tanıtım çalışmalarını Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ve Kokartlı Ülkesel Rehber Şube Müdürü Ahmet Demir ile Aydın İli Kültür ve Turizm Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Kahveci yapıyor.
Aydın standına yoğun bir ilginin olduğu fuarda, Aydın'ın turizm potansiyeli ile ilgili olarak; Deniz, Kum, Güneş, Tarih, Sağlık, Termal Turizmi, Spor, Av, Kuş gözlemciliği, Tarım, Botanik, El Sanatları, Mutfak, Sörf, Trekking, Yat Turizmi vs. bilgileri içeren broşür, kitapçık, CD'ler ile tanıtımlar yapılıyor. Standa gelen ziyaretçilere Aydın Ticaret Odası ve Aydın Ticaret Borsası tarafından özel ambalajlarda hazırlanmış olan incirler ikram ediliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile