Aydin'in Egitimi Degerlendirildi
Aydin Il Milli Egitim Müdürü Seyfullah Okumus baskanliginda degerlendirme toplantisi gerçeklestirildi. Birim amirlerinin katildigi toplantida Okumus, egitim ögretim faaliyetleri ve çalismalar hakkinda detayli bilgi aldi.
Toplanti ile ilgili Aydin Il Milli Egitim Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Il Milli Egitim Müdürümüz Seyfullah Okumus, birim amirleri ile egitim ögretim çalismalarini degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi. Müdürümüz Seyfullah Okumus’un baskanliginda yapilan toplantiya, Il Milli Egitim Müdür Yardimcilarimiz ile Il Milli Egitim Sube Müdürlerimiz katildi.
Ilimizde gerçeklestirilen egitim ve ögretim faaliyetleri üzerine degerlendirmelerin yapildigi toplantida müdürlügümüzce yapilan ve yapilacak olan çalismalar hakkinda istisarelerde bulunuldu” ifadelerine yer verildi.



















