Aydin Kavrulmaya Devam Edecek

Aydin Kavrulmaya Devam Edecek

Aydin’da hava sicakligi bu hafta da mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken, yeni haftada en yüksek hava sicakligi 45 derece ile Sali günü görülecek.



Meteoroloji 2. Bölge Müdürlügü’nden yapilan bilgilendirmeye göre, Aydin’da hava sicakliklari önümüzdeki hafta da mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Bugün en yüksek hava sicakligi 12.00-18.00 saatleri arasinda 43 derece olarak ölçülürken, hafta içerisinde en yüksek hava sicakligi Sali günü 45 derece olarak görülecek. Etkili olan sicak hava ile birlikte vatandaslarin yasanabilecek olumsuzluklara karsi dikkatli olmalari, özellikle günes isinlarinin dik geldigi öglen saatlerinde disariya çikmamalari gerektigi belirtildi.

31 Temmuz-4 Agustos tarihleri arasinda hava az bulutlu ve açik, sicakliklar ise mevsim normalleri üzerinde seyredecek olup en düsük ve en yüksek hava sicakligi ise söyle olacak; Bugün en düsük 35, en yüksek 43 derece, 1 Agustos Pazar en düsük 27, en yüksek 43 derece, 2 Agustos Pazartesi en yüksek düsük 27 en yüksek 43 derece, 3 Agustos Sali günü en düsük 28, en yüksek 45 derece, 4 Agustos Çarsamba en düsük 29, en yüksek 44 derece.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile