Aydin Özer Açiklamasi 'CHP Kumluca Yönetimi Raydan Çikmis'

Aydin Özer Açiklamasi 'CHP Kumluca Yönetimi Raydan Çikmis'

Demokrat Parti Kumluca Belediye Baskan Adayi Aydin Özer’in daha önce CHP’den aday adayligi basvurusu yaptigi, CHP’deki adaylik basvurusu süreci tamamlanmadan Demokrat Parti’den aday oldugu gerekçesi ile adayligi iptal edildi. Karari degerlendiren Özer, “Ben Atatürk’ün kurdugu Cumhuriyet Halk Partisi öyle antin kuntin islerle ugrasmaz diye düsündüm. Ama Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca yönetimi raydan çikmis arkadaslar” dedi.

Demokrat Parti Kumluca Belediye Baskan Adayi Aydin Özer, Yüksek Seçim Kurulu’na itiraz yapmasinin ardindan basin açiklamasi düzenledi.

Adayliklarini demokratik yollarla degil de hukuki olmayan bir yolla engellediklerini dile getiren Demokrat Parti Kumluca Belediye Baskan Adayi Aydin Özer, “Bizim öyle antin kuntin islere aklimiz ermez. Benim için aday olarak 20 Subat tarihi önemlidir. Benim için meclis üyeleri adaylarimizla birlikte ilçe seçim kuruluna verdigimiz adaylik basvurusudur. 26 Ocak’ta ilçe seçim kuruluna aday aday isimlerinin listesini vermis. Benim bilgimin disinda, benim bir seyden haberim yok. Ben Atatürk’ün kurdugu Cumhuriyet Halk Partisi öyle antin kuntin islerle ugrasmaz diye düsündüm. Ama Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca yönetimi raydan çikmis arkadaslar. Ben inaniyorum ki biz bu seçimi kazanacagiz. O arkadaslar seçimi kazandigimizda bu toplumun yüzüne nasil bakacaklar merak ediyorum” dedi.

Demokrat Parti Kumluca Belediye Baskan Adayligi 4. sira Meclis Üyesi Adayi Avukat Feride Salur ise, “Cumhuriyet Halk Partisi ülke genelinde bugünleri düsünerek, tüm aday adaylarinin listesini 26 Ocak’ta Il ve Ilçe Seçim kurullarina vermisler. Aydin Bey de ilçe seçim kurulundaki aday adayligini iptal ettirmeden Demokrat Partiden aday olmasina itiraz ediyor. Antalya Il Seçim Kurulu da bu yüzden Aydin Özer’in adayligini iptal ediyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile