Aydin Protokolü Bayramlasti

Aydin Protokolü Bayramlasti

Aydin’da Kurban Bayrami resmi bayramlasma töreni Aydin Valisi Hüseyin Aksoy’un ev sahipliginde gerçeklestirildi.



Aydin Valiligi tarafindan kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri basta olmak üzere Aydin protokolünün katilimiyla bayramlasma töreni düzenlendi.

Vali Hüseyin Aksoy’un ev sahipliginde gerçeklestirilen bayramlasma programina yogun bir katilim oldu. Protokol üyeleri ile bir araya gelen Vali Aksoy, bayramlarin birlestirici özelligine vurgu yaparken, katilimcilar ile tek tek tokalasarak bayramlarini kutladi.

Törende kisa bir konusma yapan Vali Aksoy; “Bayramlar birlikteligin dostlugun pekistigi önemli günler. Bu günlerimizi en iyi sekilde degerlendirmek hepimizin görevi. Kimsesizlere ulasmak, yaslilari ziyaret etmek, yetim çocuklara ulasmak özellikle bayramlarda hassasiyet tasiyacagimiz hususlar. Aydin ili olarak güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. Katiliminiz için her birinize tesekkür ederim. Ailenizle birlikte saglikli ve huzurlu bayramlar diliyorum" dedi.



Gerçeklestirilen bayramlasma törenine Aydin Valisi Hüseyin Aksoy’un yani sira Aydin milletvekilleri, Aydin Büyüksehir Belediye Baskanvekili Evrim Karakoz ile siyasi parti temsilcileri, ve kurum müdürleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile