Aydın Protokolü Huzurevi Sakinleriyle Buluştu

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ile birlikte huzurevi sakinlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, burada kalan yaşlıların "Dünya Yaşlılar Günü"nü kutladı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ile birlikte huzurevi sakinlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, burada kalan yaşlıların "Dünya Yaşlılar Günü"nü kutladı.
Huzurevinin salonunda gerçekleşen ziyarette masaları tek tek dolaşan Başkan Çerçioğlu, huzurevi sakinlerine karanfil hediye etti.
Burada bir konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, Türkiye'nin 81 vilayeti içinde en uzun ömürlü insanların Aydın'da yaşadığını belirterek, "Muhtemelen bu uzun ömrü verimli topraklarımızda yetişen incirimize, zeytinimize, zeytinyağımıza ve Aydın'ımızın güzel havasına borçluyuz" dedi.
Aydın Belediyesi olarak yılın 365 gününün sadece bir günü değil, her zaman yaşlılarla birlikte olduklarını belirten Çerçioğlu, "Bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi yaşlılarımıza sahip çıkmak, onların hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak ve sürekli yanlarında olmaktır. Bugün istatistiklere baktığımızda Aydın merkezde yaşayan nüfusun yüzde 30'u 60 yaşın üstündeki insanlarımızdan oluşmaktadır. Aydın Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı içinde yaklaşık bir yıldır 60 yaşın üstündeki vatandaşlarımıza yönelik sosyal projelerimiz ve hizmetlerimiz ev ev devam etmektedir" diye konuştu.
Türkiye'nin en temiz ve en güzel huzur evlerinden bir tanesinin Aydın'da bulunduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, başta Vali Hüseyin Avni Coş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederken, huzurevi sakinlerine de herhangi bir istekleri olması durumunda bir telefon etmelerinin yeterli olduğunu belirterek "Aydın Belediyesi olarak 24 saat hizmetinizdeyiz" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile