Aydin Tekstil Park Çocuklara Aquaparkiyla Da Eglence Sunuyor

Aydin Tekstil Park Çocuklara Aquaparkiyla Da Eglence Sunuyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan geçtigimiz yil Tekstil Park Mesire Alani içerisinde çocuklar için hayata geçirilen aqupark, yarin düzenlenen törenle bu yil da hizmete girecek.



Aydinlilarin bulusma noktasi Tekstil Park, çocuklar için de bir eglence merkezi olma özelligini sürdürüyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan geçen yil kente kazandirilan Tekstil Park içerisindeki aquapark, bu Cuma günü çocuklara hizmet vermeye baslayacak. Parkin gördügü yogun ilgiden büyük memnuniyet duyduklarini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm çocuklari aileleriyle birlikte parka davet etti.

Açildigi günden bu yana bir bulusma noktasi haline gelen Tekstil Park, içerisinde yer alan çesitli oyun alanlariyla çocuklarin gözdesi oldu. Parkta yaz aylarinin gelmesiyle birlikte faaliyete geçen aquapark da çocuklar için yeni eglence alani haline geliyor. Serinlemek ve eglenmek için aileleriyle birlikte parka gelen çocuklar keyifli vakit geçirirken aileleri de verilen bu hizmetten dolayi Çerçioglu’na tesekkür ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile