Aydınspor 1923’Ten Vali Coş’A Ziyaret

Aydınspor 1923’Ten Vali Coş’A Ziyaret

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3.

Aydınspor 1923 Başkanı Ahmet Gümüş, Vali Coş’u 27 Mayıs’ta Akarsu Park’ta yapılacak olan şampiyonluk gecesine beklediklerini söylerken, Vali Coş’un ismi yazılı olan 09 numaralı formayı Vali Coş’a hediye etti. Ziyarette yaptığı konuşmada Vali Coş’a destekleri için teşekkür eden Aydınspor 1923 Başkanı Ahmet Gümüş, “Sayın Valimiz bizi şampiyonluk maçımız olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçına hem giderken, hem gelirken aradı tebrik etti. Sayın Valimizin evinin önünde Aydınspor 1923 bayrağı asılı. Bayrağı görünce gurur duydum. Şehrimizin bir profesyonel takıma ihtiyacı vardı. Daha yukarılara çıkmak için mücadele edeceğiz. Şampiyonluk gecemizde Sayın Valimizi ağırlamaktan gurur duyarız” diye konuştu.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ise Aydınspor 1923’ün başarısı ile gururlandıklarını belirterek, Aydınspor 1923 camiasını tebrik etti. Aydın’ın sporda başarıyı hak ettiğini söyleyen Vali Coş, “Aydınspor 1923 camiasına tebrik, takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarıda az-çok kimin katkısı varsa Allah razı olsun. Aydın sporu bir dönem çeşitli nedenlerle kaybettiği başarı düzeyine ulaşma çabasında” dedi.

Geçtiğimiz günlerde, Aydınspor 1923 Başkanı Ahmet Gümüş’ün futboldaki Aydın-Nazilli arasındaki çekişmeyi sona erdirecek yöndeki yaklaşımını gazetelerden okuduğunu belirten Vali Coş, “Bu tavır bizlerin özlediği bir tavır. Aydın ve Nazilli’ye kardeş çekişmesi yakışmaz. Takımlarımız hangi liglerde mücadele ederse etsin, Aydın sınırları içerisinde olduğumuz için birbirimizi desteklemeliyiz” şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile