Aydınspor 1923’ün Kurmayları Gazetecilerle Buluştu

Aydınspor 1923’ün Kurmayları Gazetecilerle Buluştu

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Başkanı Hulisi Akşit, Basın Sözcüsü Taylan Kozacıoğlu ve teknik direktör Selahaddin Dinçel, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıda kulübün içinde bulunduğu ekonomik ve teknik konular konuşulurken, Aydınspor 1923’ün kurmayları gazetecilerin sorularını cevapladı.

Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, takımda 30 oyuncunun bulunduğunu hatırlattı. Bu 30 oyuncudan yedi-sezkizinin alt yapı kategorilerinde de mücadele edebileceğini kaydeden Dinçel, “U 16 takımımızın oynadığı hazırlık maçını izlediğimde, genç oyuncumuz Yunus Can’ı kadromuza dahil etme gereksinimi duydum. Pendikspor’dan transfer ettiğimiz Alparslan’ı da geleceğe yönelik olarak transfer ettik. Bu oyuncularımızın gelişimi için sağlıklı adımlar atmayı planlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda altyapıdaki oyuncularımız kadroyu zorlayacaktır” dedi.

Ellerindeki kadronun hedefi zorlayacak nitelikte olduğunu belirten Dinçel, “Her hafta yedeklerle birlikte 14 oyuncu forma giyecek. Elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

ADÜ’LÜ ÖĞRENCİLER DESTEKLEYECEK
Adnan Menderes Üniveersitesi ile işbirliği içinde olduklarını kaydeden Dinçel, “Üniversitemiz ile ortak çalışma içine gireceğiz. Ekim ayında taraftarlarımız için bir panel düzenlemeyi düşünüyoruz. Üniversite öğrencileri de maçlarımıza gelecek. Bu bizim için büyük aşama olacaktır”diye konuştu.

Takımlarında üst liglerde forma giyebilecek oyuncular bulunduğunu belirten Dinçel şöyle devam etti: “Kalite olarak üst düzeyde bir takımız. Hazırlık maçlarında aldığımız Sonuçlar lig öncesi önemsenmemeli. Çünkü hazırlık karşılaşmaları bize ne puan kazandırdı, ne de puan kaybettirdi”

TRANSFER KONUSU
Son anda yaptıkları transferleri değerlendiren Dinçel, Kasımpaşa’dan transfer ettikleri Bülent Uzun’un uzun süredir gündemlerinde olduğunu kaydetti.

Dinçel sözlerini şöyle tamamladı: “Son günde aldığımız oyuncuların bize yüklü bir maddi külfeti yok. Oyuncular, maçlarda oynadıkça kazanacak. Yani herhangi bir hovardalık yapmadık. Son günlerde gündemimizde olan Emir Gökçe’yi kulübüyle yaşadığı sıkıntılar yüzünden almadık. Transferin genelinde ise takımın içindeki ekonomik dengeleri bozmadık. Oyuncuların aldıkları ücretler ile ilgili aradaki makas fazla açılmadı”

AKŞİT: “500 OYUNCUDAN ELEME YAPTIK”
Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit ise yaptığı açıklamada, Aydınspor 1923’ün yeni kurulan ve iki yıllık maziye sahip bir takım olduğunu kaydetti.

Bu açıdan altyapıdan üstyapıya oyuncu taşımanın zor olduğunu ifade eden Akşit, “Bu sezon 5 oyuncumuzu profesyonel yaptık. Tüm oyuncularımıza bir anda yer vermek mümkün değil. Hocamız bu oyuncuları kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Transfer döneminde bize 500’e yakın oyuncu önerildi. Transfer boyunca telefonlarımız susmadı. Bu sezon ilk yarıda mücadele edeceğimiz kadro belli. Hocamız isterse devre arasında da gerekli takviyeyi yaparız” dedi.

“KİMSENİN İŞİNE KARIŞMAM”
Aydınspor ve Aydınspor 1923’te görev yaptığı süre içinde hiçbir zaman teknik direktörlerin işine karışmadığını belirten Akşit, “Hiçbir zaman böyle bir niyetim olmadı. Herkesin kulüpteki görevi belli. Hocamıza müdahale etmeyi doğru bulmuyoruz” diye konuştu.

“KİM BİRLEŞME OLMASINI İSTEMEZ”
Aydınspor ve Aydınspor 1923 arasında kamuoyunda birleşme olması için görüşlerin dile getirildiğini belirten Akşit, “Kim ister ki birleşme olmasın. Ben Aydınspor’da da görev yaptım. Ancak ortada borçlar var. Birleşme olduğunda Aydınspor’un borçlarını, Aydınspor 1923 üstüne alacak” ifadelerini kullandı.

“SIFIR BORÇLA DEVAM EDİYORUZ”
Aydın Valisi Kerem Al ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından bu göreve yönetim olarak atandıklarını kaydeden Akşit şunları söyledi: “Her ayın 1’inde nizamnamelerimizi kendilerine götürüyoruz. Bize verilen göreve layık olmaya çalışıyoruz. Yönetimimizde çatırdama olduğu söyleniyor. Böyle bir şey yok”

200 BİN TL CİVARINDA ÖDEME YAPILACAK
Futbolculara peşinatlarının bir bölümünü daha yarın ödeyeceklerini kaydeden Akşit, “Futbolcularımıza 335 bin TL’lik bir borcumuz kaldı. Bu paranın 200 bin TL kadarını yarın ödeyeceğiz” ifadesini kullandı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile