Aydos Ormani'na Kaçak Giren Araç Sürücüsüne Ceza

Aydos Ormani'na Kaçak Giren Araç Sürücüsüne Ceza

Sultanbeyli’de bulunan ormanlarda, ormana giris yasaginin ardindan emniyet ekiplerinin havadan ve karadan yapmis oldugu denetimlerde, Aydos Ormani içerisinde süpheli bir araç tespit edildi. Süpheli araca yönelik yapilan kontrolde, ehliyetinin olmadigi ve alkollü oldugu belirlenen araç sürücüsü cezai islem uygulanmasinin ardindan ormanlik alandan uzaklastirildi.



Istanbul Valiligi’nin orman yanginlarinin önlenmesi amaciyla ormanlik alanlara girisin yasaklanmasina yönelik yayinladigi karar dogrultusunda Sultanbeyli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, ilçedeki ormanlarda havadan ve karadan denetimlerini sürdürüyor. Emniyet güçlerinin 3 Agustos günü gerçeklestirdigi denetim esnasinda çekilen drone görüntülerinde Aydos Ormani içerisinde bir süpheli araç tespit edildi. Süpheli aracin tespit edildigi noktaya sevk edilen ekipler tarafindan yapilan kontrolde, araçta bulunan Samet G. Isimli sürücünün ehliyetinin olmadigi ve 0.33 promil alkollü oldugu belirlendi. Ehliyetsiz ve alkollü bir sekilde bulunan sahis, emniyet güçleri tarafindan cezai islem uygulanmasinin ardindan ormanlik alandan uzaklastirildi.

Öte yandan Sultanbeyli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince ilçedeki ormanlik alanlarda yangin ihtimaline karsi kontroller 24 saat araliksiz devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile