AYESOB Baskani Künkcü Açiklamasi 'Esnafa Kredi Destegi Paketinden Memnunuz'

AYESOB Baskani Künkcü Açiklamasi 'Esnafa Kredi Destegi Paketinden Memnunuz'

Aydin Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (AYESOB) Baskani Muhammet Ali Künkcü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Kabine toplantisi sonrasinda gerçeklestirdigi açiklama da faiz oranlarinin düsmesi ve kredi limitlerinin yükseltilmesinden duyduklari memnuniyeti ifade etti.



Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Bestepe’de gerçeklestirdigi kabine toplantisinin ardindan ’esnafa kredi destegi’ basligi ile duyurdugu paketten memnun olduklarini ifade eden Künkcü, "SGK ve vergi affi beklentimizde sonuca ulasacagimizi düsünüyoruz" dedi.



Künkcü açiklamasinda, "Cumhurbaskanimiz tarafindan açiklanan ’esnafa kredi destegi’ paketinden oldukça memnunuz. Esnaflarimiz 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oraniyla 100 bin liralik krediden istifade edebilecek. Faizlerin düsürülerek yüzde 7,5 seviyesine indirilmesi ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifleri tarafindan verilen kredilerin üst limitlerinin 500 bin liraya çikartilmasi, is yeri edindirme ve tasit kredisi limitlerinin de 1 milyon liradan 1,5 milyon liraya çikartilmasi konusu da bizleri memnun etti. Insallah önümüzdeki süreçte sicil affi, vergi affi ve SGK affi konusunda da beklentimizin sonucuna ulasiriz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile