AYESOB Baskani Künkcü'den Sel Magduru Esnafa Destek Sözü

AYESOB Baskani Künkcü'den Sel Magduru Esnafa Destek Sözü

Germencik’in Meseli Mahallesi’nde etkili olan siddetli yagisin ardindan olusan selden dolayi masa ve sandalyeleri sürüklenip giden kahvehane isletmecisi Durmus Çalik’a, Aydin Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (AYESOB) Baskani Muhammet Ali Küncü, destek olma sözü verdi. Künkcü’ye eslik eden Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Bilgin Balat da, AYESOB ile birlikte, esnaflarin her zaman yaninda olmayi sürdüreceklerini söyledi.



Aydin’da bir süredir etkili olan siddetli yagis, Germencik’in Meseli Mahallesi’nde sele neden oldu. Olusan selden dolayi kahvehane isletmesi Durmus Çalik’in masa ve sandalyelerinin bir kismi sürüklendi. Maddi zarara ugrayan Çalik’i, Aydin Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (AYESOB) Baskani Muhammet Ali Künkcü ziyaret etti. AYESOB Genel Sekreteri Banu Tasçi ile Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Bilgin Balat’in da eslik ettigi ziyarette Baskan Künkcü, Çalik’a ‘geçmis olsun’ dileklerini ileterek, destek olma sözü verdi.

AYESOB olarak, esnaflarin her zaman yaninda olduklarini belirten Künkcü; “Sel felaketinden dolayi magdur olan esnafimizi ziyaret ettik. Kendisine her zaman yaninda oldugumuzu ilettik. Üzerimize düseni esnaflarimiz için her zaman yapmaya haziriz” dedi.



Meseli halki ve esnaflarina ‘geçmis olsun’ dileklerini ileten Baskan Balat ise “Meseli Mahallemizde yasanan dogal afet nedeniyle olusan sorunlara çözüm üretmek için harekete geçtik. Birlik Bakanimiz Muhammet Ali Künkcü ve yönetim kurulu üyelerim ile birlikte, basta esnaflarimiz olmak üzere tüm mahalle halkimiza öncelikle geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Birlik Baskanim ile birlikte elimizden gelen bütün destegi, iyi günde kötü günde esnaflarimiza vermek üzere her zaman yaninizdayiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile