AYESOB Üyelerini Teknofest'e Götürüyor

AYESOB Üyelerini Teknofest'e Götürüyor

Aydin Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi (AYESOB), birlige bagli oda baskanlarini ve yönetim kurulu üyelerini Teknofest Izmir’e götürüyor.

Dünyanin en büyük, Türkiye’nin ilk ve tek Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest, Izmir Çigli Havalimani’nda basladi.

1 Ekim’e kadar devam edecek olan ve daha önce milyonlarca ziyaretçiyi agirlayan festivalin Izmir ayagina, AYESOB Baskani Muahmmet Ali Künkcü’de oda baskanlari ve yönetimleri ile birlikte katilacaklarini ifade etti.

Künkcü “Milli teknoloji üretme ve gelistirme konusunda gençlerin ilgisinin artirilmasi hedeflenerek bu alanlarda çalisan binlerce gencin projesine destek olan Teknofest’in Izmir ayagini oda baskanlarimiz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret edecegiz. Teknoloji yarismalarinda, ilkokul seviyesinden ortaokul, lise, üniversite, lisansüstü ve mezun seviyesine kadar nitelikli binlerce genç hayallerini gerçeklestirmek için bu festivalde yarisiyorlar. Onlarin hayallerindeki projeleri giderek yerinde görmek istiyoruz. Yine Kizilelma, Bayraktar Akinci, Bayraktar TB3, Bayraktar TB2, Cezeri, Hürjet, Altay tankimizi ve Milli Muharip Uçagimiz Kaan’i yakindan görmek istiyoruz. Bu sebeple de Pazar günü 82 odamizin baskanina ve yönetim kurullarina davet gönderdik” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile