Ayni Eglence Merkezinde Arka Arkaya Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Günde 2 Yarali

Ayni Eglence Merkezinde Arka Arkaya Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Günde 2 Yarali

Bursa’da Podyum Park Eglence Merkezi’nde çikan silahli kavgada güvenlik görevlisi olarak çalisan 26 yasindaki genç bacagindan vuruldu. Yarali, ambulans ile hastaneye kaldirilirken, ayni mekanda çalisan güvenlik görevlileri ise olay yerinden görüntü alan Ihlas Haber Ajansi muhabirini darp etti.

Olay, merkez Nilüfer ilçesinde bulunan Podyum Park Eglence Merkezi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Klarnet isimli bir eglence mekaninda güvenlik çalisan olarak çalisan Murat Enes K. (26), arasinda husumet olan kisiyle mekan kapisinda karsilasinca aralarinda sözlü tartisma çikti. Kisa sürede büyüyen tartisma kavgaya dönüsünce saldirgan, Murat Enes K.’yi yaninda tasidigi silah ile bacagindan vurdu. Panikleyen vatandaslar kaçisirken, durum 112 ekiplerine bildirildi.

Ihbar üzerine bölgeye gelen saglik ekipleri, yaraliya yaptigi ilk müdahale sonrasi Çekirge Devlet Hastanesine sevk etti.

Olay yerine gelen basin mensubunu darp ettiler

Yasanan hadise sonrasi, olay yerinde polis ekiplerinin çalismalarini görüntüleyen Ihlas Haber Ajansi muhabiri Abdullah Bozkurt ise ayni mekanda çalisan özel güvenliklerin saldirisina ugradi. Haber görevini yerine getiren basin mensubu yaklasik 10 kisinin kendisini darp etmesiyle yerde kaldi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle saldirganlarin elinden alinan basin mensubu ambulans ile Bursa Sehir Hastanesine sevk edildi.

Ayni eglence merkezinde arka arkaya silahli saldiri

Öte yandan Podyum Park Eglence Merkez’inde geçtigimiz gün de silahli saldiri yasanmis ve bir kisi yaralanmisti.

“Saldirganlarin hak ettikleri cezayi almasini bekliyoruz”

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Baskani Nuri Kolayli, IHA muhabirinin görev yaptigi sirada saldiriya ugradigini üzülerek ögrendigini belirterek kinama mesaji yayinladi.

Saldirinin faillerinin takipçisi olacaklarini belirten Bursa Gazeteciler Cemiyeti Baskani Nuri Kolayli, "Meslegimize ve meslektaslarimiza yönelik çirkin saldirilara bu aksam Bursa’da bir yenisinin eklendigini üzülerek haber aldim. Edindigimiz bilgiye göre, Ihlas Haber Ajansi muhabiri genç meslektasimiz Abdullah Bozkurt, Podyum Park’ta meydana gelen bir olay hakkinda bilgi toplarken Klarnet isimli mekanin yetkilileri ve güvenlikçileri tarafindan feci sekilde dövülerek hastaneye kaldirilmis. Tek tesellimiz meslektasimizin hayati tehlikesinin olmamasidir. Halkin haber alma özgürlügü adina fedakarca görev yapan meslektasimiza ‘geçmis olsun’ diyor, saldirganlarin yakalanarak hak ettikleri sekilde cezalandirilmasini bekliyoruz. Bursa Gazeteciler Cemiyeti olarak konunun takipçisi olacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile