Ayni Puanda Iki Takimin Sampiyonluk Maçinda Taslar Ve Soplar Havada Uçustu

Ayni Puanda Iki Takimin Sampiyonluk Maçinda Taslar Ve Soplar Havada Uçustu

Antalya’nin Demre ilçesinde oynanan ve galip gelenin Bölgesel Amatör Lig’e çikacagi Beymelek Belediye Spor-Kas Kinik Spor maçi, taraftarlar arasinda çikan olaylar nedeniyle baslamadan ertelendi. Konuk ekip taraftarlarinin bulundugu noktada saha tellerinin yikilmasinin ardindan tas ve sopalarin havada uçustugu olaylarda 1’i futbolcu 3 kisi yaralandi.

Dün saat 15.30’da Süper Amatör Lig’in son müsabakasinda liderlik için mücadele eden ve puanlari ayni olan Beymelek Belediye Spor ile Kas Kinik Spor, Demre Stadyumu’nda karsi karsiya geldi. Rakibini maglup eden takimin Bölgesel Amatör Lig’e çikacagi mücadelenin öncesinde, kale arkasinda yer verilen Kas Kinik Spor taraftarinin oldugu kisimda olaylar basladi.

Konuk ekibin taraftarlari henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi telleri yikti. Bu sirada sahaya mesaleler ve taslar atilmaya baslandi. Atilan taslarin isabet ettigi 1’i futbolcu 3 kisi yaralandi.

Yaralilar, ambulanslarla hastanede tedavi altina alindi. Adeta savas alanina dönen saha disinda polis, jandarma ve çevik kuvvet ekipleri biber gaziyla taraflari ayirmaya çalisti. Olaylar devam ederken, stada yakin kisimda mesalelerden çiktigi degerlendirilen yangin, itfaiye ekipleri tarafindan söndürüldü. Atilan taslar nedeniyle de bazi araçlarin camlari zarar gördü.

Kolluk kuvvetleri, iki ilçenin belediye ve kulüp baskanlarinin da araya girmesiyle olaylar yatistirilirken, maç ise ertelendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile