Ayrilan Sevgililerin Dövme Sildirme Telasi

Ayrilan Sevgililerin Dövme Sildirme Telasi

Adana’da 14 Subat Sevgililer Gününde, sevgilisinin ismini dövme yaptiran daha sonrada ayrilan sahislar dövme sildirme telasina kapildi.

14 Subat Sevgililer Günü’nde kimi esine kimi de sevgilisine hediye aliyor. Bazi kisiler ise sevdiklerinin isimlerini vücutlarina dövme yaptiriyor. Ancak çiftler ayrildiktan sonra dövmeyi sildirme telasi basliyor.

Çiftler bugün birbirlerine sevgilerini ilan ederken bazi kisiler kuaförlerde dövme sildiriyor. Bu gençlerden birisi de 20 yasindaki Hasan Tektas. Kiz arkadasi Melek’in ismini koluna ‘Melegim’ diyerek yazdiran ve 1 ay önce ayrilan genç, 14 Subat Sevgililer Günü’nde dövmesini sildiriyor.

“Hiç umut kalmayinca sildirme karari aldim”

Hasan Tektas, “Kiz arkadasimdan ayrildim. Gitmeyecek dedigim insan gitti. 1 aydir ayriyiz hiç umut kalmayinca sildirme karari aldim. Üzülüyorum, gitti. Gitmeyecek dedim oda gitti. Sildirirken çok aciyor ama onun gidisi daha çok acitti” dedi.

“Bizlerde silerken üzülüyoruz”

Dövme silme islemini gerçeklestiren kuaför Ercan Ocakli ise dövme silerken üzüldüklerini söyledi.

Ocakli, “Bugün insanlarin sevinmesi gerekirken bazi kisiler üzgün. Sevdikleri kizlarin isimlerini dövme yaptiran kisiler bugün gelip o dövmeleri sildiriyor. Bizlerde silerken üzülüyoruz. Sildirmenin yanindaki aci sevdigin insanin gitmesinin yaninda hiç can acitmiyor. Insanlara hayat sevdikçe güzel mesajini vermek istiyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile