Ayrilmak Istedigi Için Sevgilisi Tarafindan Vurulan Polis Yasam Mücadelesini Kaybetti

Ayrilmak Istedigi Için Sevgilisi Tarafindan Vurulan Polis Yasam Mücadelesini Kaybetti

Aksaray’da sevgilisi tarafindan vurularak agir yaralanan genç polis memuru, 42 günlük yasam mücadelesini kaybederek hayatini kaybetti.

Olay, 28 Mayis 2023 tarihinde gece saat 22.00 siralarinda Taspazar Mahallesi 839 Sokak’ta bulunan bir rezidansta yasandi. Edinilen bilgiye göre, yaklasik 1 yildir polis memuru Abdullah Eroglu (26) ile birlikte yasayan Aysel Gökçe (24), polis sevgilisinin kendisinden ayrilmak istemesi üzerine tartisma yasadi. Aksaray Il Emniyet Müdürlügünde görevli Abdullah Eroglu’nun tayininin çikacagini ve gidecegini söylemesi üzerine tartisan genç kadin, daha sonra Eroglu’nun evde bulunan beylik tabancasini alarak polisin kafasina bir el ates etti. Polis memuru kanlar içinde odaya yigilirken, silah sesini duyan rezidans sakinleri durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kisa sürede gelen saglik ekipleri, yarali polis memuruna ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Agir yaralanan Eroglu, ambulansla Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirildi. 42 gündür yogun bakimda yasam mücadelesi veren polis, dün gece yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Olayi gerçeklestiren kadin olaydan bir gün sonra adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, genç kadinin daha önceden bir evlilik yasadigi ve esinden ayrildigi, bir çocugunun oldugu ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile