AYTO‘dan AYGİAD’a Tebrik Ziyareti

AYTO‘dan AYGİAD’a Tebrik Ziyareti

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Genç İşadamları Derneği’nin (AYGİAD) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Devrim’i ziyaret etti.

Ziyarette AYTO Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Gündüz, Hakan Kaya, Selim Sır, Ömer Özkaya ve Meclis Üyesi Ahmet Erdoğan’da hazır bulundu.

Aydın Genç İşadamları Derneği’nin yeni yönetim kurulunu tebrik etmek üzere ziyaret eden Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, AYGİAD’ın yeni Başkanı Ufuk Devrim ve ekibine başarılar diledi. Aydın Ticaret Odası ve Aydın Genç İşadamları Derneği’nin geçmişten günümüze gelen işbirliğinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyleyen İsmail Hakkı Dokuzlu, “AYGİAD’ın restore etmiş olduğu evi biz geçen yıl Meclis kararı ile satın aldık. Çok hassas ve detaylı bir çalışma sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde açılışımızı gerçekleştireceğiz. Bu AYGİAD ve Aydın Ticaret Odası işbirliğinin nişanesidir diyebilirim.” dedi.

Geçmişte Aydın Genç İşadamları tarafından restore edilen Aydın Evi’nin Aydın Ticaret Odası tarafından işlevlendirilerek Aydın’ın hizmete açılacak olmasından büyük heyecan duyduğunu ifade eden AYGİAD Başkanı Ufuk Devrim da, “Aydın Kültür Evi Aydın’ın geçmişi ile günümüze köprü olacak nitelikte Aydın’a yakışır bir kalıcı eser olarak hizmet edeceği için çok mutluyum” diye konuştu.

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette Aydın’ın ticari, sosyal ve kültürel sorunları hakkında fikirler ve çözüm önerileri paylaşıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile