Ayto Son İftar Sofrasını Köşk’te Kurdu

Aydın Ticaret Odası (AYTO) 3.

kez düzenlediği geleneksel iftar yemeklerinin son durağı Köşk oldu. İftar yemeği sonrası üyelerine seslenen AYTO Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Köşk’ün zeytin ve zeytinyağında ulusal bir marka olması gerektiğini dikkat çekti.

AYTO kendisine bağlı ilçe ve beldelerde verdiği iftar yemelerinin sonuncusunu Köşk’te düzenledi. Aydın Merkez’de iki, Köşk, İncirliova, Çine, Germencik, Koçarlı, Karpuzlu, Umurlu, Ortaklar, düzenlediği iftar yemeklerinde üyeleriyle bir araya gelen AYTO yönetimi üyelerinin sorunlarını ayaklarına giderek dinledi.

AYTO’nun bu yılki ramazan ayının son iftar sofrası durağı Köşk Belediyesi Necati Ünal Düğün Salonu Bahçesinde gerçekleşti. İftar yemeğine AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve AYTO yönetiminin yanı sıra Köşk İlçe Kaymakamı İsmail Soykan, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk İlçe Emniyet Amiri Süleyman Tikveş, daire müdürleri ve AYTO üyeleri katıldılar.

İftar yemeğinde Köşklü üyelerine seslenen AYTO Başkanı Dokuzlu, 10. ve son iftar sofralarını Köşk’te kurduklarını hatırlatarak, davetlerine icabet eden üyelerine ve davetlilerine teşekkür etti.

Köşk’ün kendilerine bağlı ilçeler ve beldeler arasında en fazla ihracat yapan ilçe olduğunu dikkat çeken Dokuzlu, Köşk’ün hem ovasından hem de dağından ihraç ürünü elde edildiğini ve burada incir, zeytin ve zeytinyağı ihraç eden üyelerinin bulunduğunu belirtti. AYTO bünyesindeki meslek komitelerinde bir çok Köşklü bulunduğunu dile getiren Dokuzlu, “Aydınımızın her ilçesi kendi alanında marka olması gerekmektedir. Köşk zeytin ve zeytinyağı ile markalaşmalıdır. zeytin ve zeytinyağı Köşk ismiyle özdeşleşmiş ulusal bir marka haline gelmelidir. Bunun için el birliği ile çalışmalıyız. Yakında faaliyete geçirecek olduğumuz tanıtım tırımızda Köşk’ün inciri, zeytini ve zeytinyağının da yer alamsını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

KAYMAKAMDAN TEŞEKKÜRİftar yemeğinde AYTO’nun sorunları yerinde görmek için üyelerinin ayağına kadar gittiğini dikkat çeken Köşk İlçe Kaymakamı İsmail Soykan, “AYTO bölgesindeki üyelerine sahip çıktığını, üyelerinin ayaklarına kadar giderek göstermiştir. Bu mübarek günde bir vesile ile bizlerinde bir araya gelmesine neden olan AYTO yönetimine teşekkür ediyorum. Köşkümüzün ekonomik olarak zeytin, zeytin yağı ve incir gibi değerleri var. Fakat bugüne kadar bunlarla marklaşamamışız. Bunun için elbirliği ile çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

İftar yemeği edilen yemek duası ve AYTO üyelerinin sorunlarını anlatmasıyla sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile