Ayto ve Atlasjet Arasında İşbirliği

Aydın Ticaret Odası ile Atlasjet arasında imzalanan işbirliği protokolü ile AYTO üyeleri yurt içindeki ihtisas fuarlarına ücretsiz uçacak.

Aydın'daki bir otelde düzenlenen protokol imza töreninde konuşan AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, göreve geldikleri andan itibaren tüm oda üyelerini bir aile gibi gördüklerini ifade etti.

Kentin ticaretine, ekonomisine nasıl katkı sunabilecekleri konusunda projeler üretmek için çalıştıklarını anlatan Ülken, "Bugüne gelinceye kadar birçok projeye imza attık. Ancak bu proje bize bugün düğünümüz gibi çünkü bu proje üzerinde çok büyük emek sarf ettik" dedi.

Ticaretin olmazsa olmazlarının başında fuarların geldiğine dikkati çeken Ülken, "Aydın Türkiye genelinde ticaret hacminde söz sahibi olan büyükşehir olacak ise Odasıyla ve Oda üyeleriyle büyükşehir olmalı, bunun yolu da fuarlardan geçer" diye konuştu.

Ülken, geçen dört yılda 266 üyenin karayoluyla günübirlik fuarlara katıldığına işaret ederek, zamanın kendileri için çok önemli olduğunu ve üyelerini çağın gereği olarak havayoluyla fuarlara iştirak etmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Ülken, şunları kaydetti:

"Üyelerin katıldığı fuarların yüzde 80'inin İstanbul'da. 'İstanbul'a hava yoluyla üyeleri nasıl götürebiliriz? Bunu Oda bütçesinden üyelerin cebinden bir kuruş harcatmadan üyelerimizin vermiş olduğu aidatlardan biriken Aydın Ticaret Odası'nın bütçesinden nasıl karşılarız?' dediğimizde Odanın meclisinde çok kıymetli varlıklarıyla bizleri şereflendiren Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonunun Genç İşadamları Derneği ile uzantısı olan Aydın Genç İş Adamları Derneği Başkanı ve üyelerinin katkılarıyla gerçekleştirdik. Ege ve Akdeniz Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Efkan Ceylan'a protokolün imzalanmasınındaki büyük katkılarından dolayı teşekkür ederiz."

Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy da kendilerine bu tür protokoller için çok fazla talep geldiğini ve hiçbiriyle anlaşma sağlanamadığını fakat AYTO Başkanı Ülken'in zoru başardığını söyledi.

Ersoy, "Atlasjet tarihinde ilk defa böyle bir protokole imza atıyoruz. Sizler de bu başarıyı Hakan Beye borçlusunuz. Kendisini tebrik ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AYTO'nun eski ve en yaşlı üyesi Mustafa Su'ya ilk uçak bileti hediye edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile