Ayvacik'ta 'Orman Benim' Farkindalik Etkinligi

Ayvacik'ta 'Orman Benim' Farkindalik Etkinligi

Ayvacik ilçesinde orman yanginlarina karsi farkindalik olusturmak için “Orman Benim” slogani ile ormanlik alanlarda temizlik çalismasi yapildi.

Türkiye genelinde, Tarim ve Orman Bakanligi, Orman Genel Müdürlügü tarafindan “Orman Benim” slogani ile 81 ilde ve bütün ilçelerde, orman yanginlarina karsi farkindalik olusturmak için bir program düzenlendi.

Program kapsaminda Ayvacik ilçesinde de etkinlik düzenlendi.

Ayvacik Hemdemtepe mevkiindeki ormanlik alanda düzenlenen çöp toplama programina Ayvacik Kaymakami Salih Sak, Ayvacik Garnizon Komutani Fatih Sahin, Ayvacik Belediye Baskani Mesut Bayram, protokol üyeleri ile ögrenciler katildi.

Program kapsaminda yol kenarindaki çöpler toplandi. Ayvacik Kaymakami Salih Sak “Orman Benim” yanginlara karsi farkindalik programi ile ilgili yapigi açiklamasinda, “Orman yanginlarina karsi alinacak önlemler konusunda farkindalik olusturmak amaci ile es zamanli olarak gerçeklestirilen “Orman Benim” programi kapsaminda ilçemizdeki ormanlik alanda bulunan çöplerin toplanmasiyla yanici madde azaltilmasi uygulamasi gerçeklestirilmistir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile