Ayvalik Belediyesi'nin Kazandirdigi Yeni Spor Parki Ilgi Odagi Oldu

Ayvalik Belediyesi'nin Kazandirdigi Yeni Spor Parki Ilgi Odagi Oldu

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Ayvalik Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan kisa süre içinde, önceki yillarda atil durumda bulunan, Ali Çetinkaya Mahallesi, Armutçuk Son Durak Mevkisi’ndeki 900 Metre karelik bos alani degerlendirerek bölgeye yeni bir “Spor Parki” kazandirildi.

Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, Spor Parki’nin her yastan vatandasin yararlanabilecegi sekilde çok islevli dizayn edildiginihatirlatarak,”Abdi Ipekçi Caddesi’nde yillardir atil bir sekilde bulunan alanimiz vardi, vatandaslarimizin taleplerini degerlendirdik, görüslerini aldik ve her yastan Ayvaliklinin kullanacagi çok islevli bir spor parkina dönüstürdük” dedi.

Parkin zemininin özel olarak tasarlandigini vurgulayan Baskan Ergin, Spor Parki’na vatandaslarin istemleri dogrultusunda spor aletleri yerlestirildigini söyledi.



Baskan Ergin, “Alanda ayrica, mini basketbol sahasiyla yepyeni bir spor ve yenileme alani olan parkin, 350 metre karelik yemyesil çim dösemesiyle, peyzaj isleri de tamamlandi. Güvenlik çitleriyle spor kullaniminda rahatligi ve güvenilirligi ön plana çikiyor. Vatandaslarimiz keyifle, saglikla kullansinlar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile