Ayvalık'ta Bayramlaşma Meydanda Yapıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle bir araya gelen protokol, halkın bayramını Cumhuriyet Meydanı'nda açık havada kutladı.

Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant öncülüğünde sabah saat 09.30'da Gaziler ve Şehit Ailelerinin rehabilitasyonu için Ayvalık halkı tarafından yaptırılıp, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağışlanan İlkkurşun Rehabilitasyon Merkezi'ndeki Garnizon Komutanlığı'nda ilk bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Kaymakam Nalbant'ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Personel Albay Mehmet Canlı, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, siyasi parti ilçe temsilcileri, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin hazır bulunduğu rehabilitasyon merkezindeki bayramlaşma töreninin ardından, Ayvalık Kapalı Cezaevine geçildi.

MAHKÛMLARA ÇAMAŞIR MAKİNESİ
Cezaevinde protokolü, ilçede göreve yeni başlayan Cumhuriyet Savcısı Yasemin Güç karşıladı. Mahkûmlarla bayramlaşma cezaevinin avlusunda gerçekleştirildi.
Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant ve Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen'in mahkumlara hitaben yaptıkları konuşmalar, mahkumların tahliye olduktan sonra bir daha cezaevine düşmemesi temenni ve mesajlarını taşıdı.
Cezaevi mahkumlarından birinin koğuşlarına çamaşır makinesi talebini anında değerlendiren Belediye Başkanı Türközen, çamaşır makinesinin bir an önce satın alınıp, cezaevine götürülmesi talimatını verdi.

AÇIK HAVADA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
Cezaevi sonrasında ilçe merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanı'na gelen protokol, Atatürk anıtının yanında bulunan çay bahçeleri önünde halkla bir araya geldi. İkramların sunulduğu açık havadaki bayramlaşmanın ardından Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Merkez Polis Karakolunun alt katında ki sosyal tesislerde ilçe polis teşkilatında bayramlaşmanın sonrasında Ayvalık Devlet Hastanesi ve Alibey Çocuk Yurdu'na giden ilçe protokolü, bayramlaşma törenlerinde sık sık birlik ve beraberlik mesajları verdiği gözlendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile